Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
01.11.2024, 09:40
Witam..
Mimo pewnych perturbacji, gołąb pomyślnie wyładował.
Pierwsze wrażenia..100+100 sniff(nie mam jak bombki zrobić)😉
I..jest pięknie.. otaczające dźwięki jakieś takie wyraźniejsze, wyostrzenie kolorów, chęć do działania nie mniejszą,ale też nie większa 😋.
Ogólnie jestem zwolennikiem 3cmc,ale 4 choć zupełnie inna jednak ZAJEBISTA!!
Tak jak kilka postów wcześniej pisała Koleżanka Sonia,substancja "pluszowa" ,idealna do totalnego wyluzowania.
Wszystko jest takie ładniejsze, człowiek czuje się po prostu szczęśliwy 😉.
ps.Zapodałem 30 minut temu,więc przepraszam za możliwe błędy ortograficzne i interpunkcyjne...
Pakowanie 10/10,
Kontakt 10/10,
Escobar klasa sama w sobie...
Mimo pewnych perturbacji, gołąb pomyślnie wyładował.
Pierwsze wrażenia..100+100 sniff(nie mam jak bombki zrobić)😉
I..jest pięknie.. otaczające dźwięki jakieś takie wyraźniejsze, wyostrzenie kolorów, chęć do działania nie mniejszą,ale też nie większa 😋.
Ogólnie jestem zwolennikiem 3cmc,ale 4 choć zupełnie inna jednak ZAJEBISTA!!
Tak jak kilka postów wcześniej pisała Koleżanka Sonia,substancja "pluszowa" ,idealna do totalnego wyluzowania.
Wszystko jest takie ładniejsze, człowiek czuje się po prostu szczęśliwy 😉.
ps.Zapodałem 30 minut temu,więc przepraszam za możliwe błędy ortograficzne i interpunkcyjne...
Pakowanie 10/10,
Kontakt 10/10,
Escobar klasa sama w sobie...
01.11.2024, 19:21
Skoro gołąb dopiero wylądował, to jest oczywiste, że jest to te 4cmc bez nazwy, a nie deluxe. Byłem ciekawy bieżącej recenzji tego 4cmc, tylko szkoda, że walone sniff.
01.11.2024, 20:56
Escobar wrzucał tydzień temu informacje co jest na magazynie i to nie jest 4cmc Deluxe. Na dopal jest osobny temat dla 4cmc bez nazwy. O to mi chodzi.
01.11.2024, 21:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.11.2024, 21:12 przez Rweqerew333.)
A widzisz gdzieś na jego stronie zwykłe 4-cmc bez nazwy?
Jest jedno w ofercie - deluxe.
Jest jedno w ofercie - deluxe.
03.11.2024, 23:25
Wreszcie dorwałem kapsułki. Waga ok 250-300.popita małym piwem,15 minut i grubo ..🤪🤪 wszystko fajne,zero ciśnienia, dźwięki wyraźniejsze kolory ostrzejsze.Ogólnie totalny luz, wszechogarniające uczucie szczęścia.Trochę opóźnione reakcje,ale gadka bez bełkotania jak po wódzie.Fazka trzyma około godziny..libido up, bardzo fajnie się rozmawia.Po godzinie druga kapsułka i tradycyjny sniff oki 100.Kolejne 2 godziny super fazy. ogólnie pyszna czwórka choć zupełnie inna niż 3cmc.Dla mnie super...
03.11.2024, 23:25
Kapsułka ok 250-300.popita małym piwem,15 minut i grubo ..🤪🤪 wszystko fajne,zero ciśnienia, dźwięki wyraźniejsze kolory ostrzejsze.Ogólnie totalny luz, wszechogarniające uczucie szczęścia.Trochę opóźnione reakcje,ale gadka bez bełkotania jak po wódzie.Fazka trzyma około pół godziny..libido up, bardzo fajnie się rozmawia.. ogólnie super, choć inaczej niż po 3cmc
04.11.2024, 02:58
Kilka dni temu testowane. Miała być tylko jedna mała dawka tak zapoznawczo ok 100 mg oral popite woda. Godzina ok 20 pp posiłku , po pół godziny odczuwam delikatnie i coraz lepszy humor zrobiło się weselej. Kolory światło cienie moze delikatnie inaczej odczuwalne. Coraz lepsza chęć rozmowy nawijka libido narazie bez zmian. Na tym miało się skończyć ale pp 2 h od podania nie wstrzymał i dorzutka oraz ok 200 + delikatny sniff tutaj już się delikatnie porobiło. Kolejna wrzutka nie wiem po jakim czasie ale byla ok 1 godziny i po tym dopiero ok 5 sie zorientowałem ze nagle tyle czasu minęło dalem jeszcze oraz plus sniff jeszcze zadziałało. Pozniej na upartego jeszcze do 13 wrzucalem ale bez efektów juz nie działało tylko przeciągałem nieuniknionego. Przez to tez moze odczułem bardziej skutki zjazdu. Ogólnie mi podeszło to idealnie sama sero nie szarpało mnie zeby latac po terenie czy pokoju.
Substancja 10/10
Substancja 10/10