Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
13.08.2024, 21:11
Escitalopram bierę. Z info na google wychodzi, że okres półtrwania to 30 godzin. Więc jeśli dobrze rozumiem Twój post, to muszę pomnożyć sobie ten 1 dzień i 6h x 8 + kilka dni.
jak wyżej, zależy jaki lek bierzesz, każdy ma swój czas półtrwania, który też ulega wydłuzeniu na swój sposób, zależnie od tego jak długo bierzesz lek. poziom we krwi leku robi się stały i sie wyrównuje, i utrzymuje sie dłużej w przypadku nagłego przestania brania - to po to przecież systematycznei bierze sie te leki a nie kiedy chcemy.
są ludzie co ich i po 2-3 tygodniach nie klepie jak taka "terapia" ssri była wieloletnia.
Pappardelle od jak dawna bierzesz esci?
są ludzie co ich i po 2-3 tygodniach nie klepie jak taka "terapia" ssri była wieloletnia.
Pappardelle od jak dawna bierzesz esci?
13.08.2024, 21:40
Pappardelle dobrze zrozumiałeś, a prowadzisz aktywny tryb życia, czy bardziej biurowy? dieta zbilansowana, czy fastfoodowa? jak zdrowo to 30hx8 + tydzień, jak niezdrowo to co najmniej 2 tygodnie
no i ja nie wiem, czy po takim czasie ładowania tego gówna można z dnia na dzień przerwać "terapię" esci
no i ja nie wiem, czy po takim czasie ładowania tego gówna można z dnia na dzień przerwać "terapię" esci
13.08.2024, 21:48
Nie no z dnia na dzień tego nie jebnę, bo mam syndrom odstawienia i raczej tego nie mam zamiaru bagatelizować.
Dobrze, że w porę się kapnąłem tu i na innym forum, poczytałem na ten temat, bo bym sobie bałaganu narobił.
A myślałem, że coś sobie przypierdolę niedługo. xD chyba, że jakieś Sajko, tryptaminę, bo podobno na ssri mogę z tym coś zdziałać, ale sam nie wiem. Wolalbym bad tripa nie zaliczyć.
Dobrze, że w porę się kapnąłem tu i na innym forum, poczytałem na ten temat, bo bym sobie bałaganu narobił.
A myślałem, że coś sobie przypierdolę niedługo. xD chyba, że jakieś Sajko, tryptaminę, bo podobno na ssri mogę z tym coś zdziałać, ale sam nie wiem. Wolalbym bad tripa nie zaliczyć.
13.08.2024, 21:50
Pappardelle spróbuj sobie dyso, może ketaminę od Szefa? z sajko będzie to samo co z 4mmc przecież
13.08.2024, 21:55
Kyrwa żeby napisać pw, albo czat to muszę dobić jeszcze postów... Bo juz się robi offtop.
Ale tak w skrócie to na H czytałem, że Tryptaminy nie kolidują z SSRI.
A co do kety to nawet nie wiem co to jest. Ja tylko znam BK i parę stimów.
Ale tak w skrócie to na H czytałem, że Tryptaminy nie kolidują z SSRI.
A co do kety to nawet nie wiem co to jest. Ja tylko znam BK i parę stimów.
13.08.2024, 22:04
Pappardelle to ciekawe tam teorię, siedzę na grupce grzybiarskiej na fb już sporo lat, średnio raz na miesiąc pojawia się gościu, co płacze olaboga grzyby nie klepią, a wali ssri pod to
Maniek zrób dla kolegi wyjątek, dajcie mu rangę, stara się chłopak
Maniek zrób dla kolegi wyjątek, dajcie mu rangę, stara się chłopak
14.08.2024, 00:55
Pappardelle bierz stima ; )
A co do tego co bierzesz, widziałem co esco zrobił z jednej osoby, a tam ostatni raz jak byłem to dawka była juz 7-8
Ogólnie parę innych osób też to lykalo, ale traf chciał że sami się przekonali w jakim kierunku to idzie.
Według mnie po 2 miechach powinno się odstawiać, bo im dalej w las tym mniej drzew, niestety czasy są smutne.
A co do tego co bierzesz, widziałem co esco zrobił z jednej osoby, a tam ostatni raz jak byłem to dawka była juz 7-8
Ogólnie parę innych osób też to lykalo, ale traf chciał że sami się przekonali w jakim kierunku to idzie.
Według mnie po 2 miechach powinno się odstawiać, bo im dalej w las tym mniej drzew, niestety czasy są smutne.