Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal
23.06.2022, 20:57
Następny konkurs będzie zupełnie inny niż ten "koszulkowy". A kiedy będzie? Niebawem Proszę czytać forum i być czujnym
30.06.2022, 18:57
(23.06.2022, 20:57)Maniek napisał(a): Następny konkurs będzie zupełnie inny niż ten "koszulkowy". A kiedy będzie? Niebawem Proszę czytać forum i być czujnym
ooo super integracja forum z uzytkownikiem i pozwalanie na ujscie swym duszom artystycznym po dopach i nie tylko to swietny pomysl <3
30.06.2022, 19:08
Kurwa serio wygrałem hahaha omg dzieki Wielkie dla ludzi którzy we mnie wierzyli xl w zależności jaka tkanina xd jak z dobrej tkaniny to L jak z gorszej jakości to xl bo się skurczy w praniu haha
Ja bez żadnego maratonu normalnie wyjeżdżam na działkę w niej haha . Ps. Proszę jeśli można koszulke szara wzór jak chillout to tylko z dopal podoba mi się będę kosić trawę na działce w niej
(19.05.2022, 16:03)inspiron napisał(a): dla mnie ta druga wygrywa caly konkurs
a tak ogolem to kto w tych koszulkach bedzie chodził
nie swirujcie ze lecicie maraton pare dni na hexie i wybijacie w takich koszulkach na miasto ha
Ja bez żadnego maratonu normalnie wyjeżdżam na działkę w niej haha . Ps. Proszę jeśli można koszulke szara wzór jak chillout to tylko z dopal podoba mi się będę kosić trawę na działce w niej