Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlife.market - Temat główny
29.12.2024, 19:46
HighlifeMarket
Widzę, że nie zwalniacie tępa, Wasze zapowiedzi, aż mnie wybudziły ze świątecznego snu, ile można jeść serników, sałatek?
Trzeba coś na odchudzanie od Was. .
Co do fety to nie trzeba dla mnie nic wyjaśniać, co to innych wspomnianych napiszesz coś więcej?
Wszystkie te trzy warianty (Tusi, Coco Exclusive, Coco Cherry) zawierają tę samą substancję i różną się tylko wypełniaczem „smakowym”?
Widzę, że nie zwalniacie tępa, Wasze zapowiedzi, aż mnie wybudziły ze świątecznego snu, ile można jeść serników, sałatek?
Trzeba coś na odchudzanie od Was. .
Co do fety to nie trzeba dla mnie nic wyjaśniać, co to innych wspomnianych napiszesz coś więcej?
Wszystkie te trzy warianty (Tusi, Coco Exclusive, Coco Cherry) zawierają tę samą substancję i różną się tylko wypełniaczem „smakowym”?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
29.12.2024, 20:33
i czy tussi na na 2cB jest ? czy to tajemnica rzadowa haha
wesolych swiat !!!
wesolych swiat !!!
30.12.2024, 14:20
Śnieżynka wylądowała, odbiór!
Śnieżynka wylądowała!
Dziękuję HighlifeMarket
Opinie po testach 😁
Ulala? Ale ogień mefedron...ja pierdole 🥰🤩
Pozdro 🤘
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
30.12.2024, 15:45
tusi nie bedzie jak "stare dobre cocolino" tylko jak tusi, czyt. mdma keta + barwnik, moze jakis aromat do tego, a jak high jest szczodry to i 2cb wrzuci, po prostu ktos w htmlu przez przypadek przekopiowal cennik wraz z informacja o jeden raz za duzo
30.12.2024, 18:52
Paki latają calczas też odbierałem niedawno z ziomkiem właśnie testujemy 4MMC jest git 😀 polecam HighlifeMarket
31.12.2024, 19:52
Witam moich miluśińskich
Oto wstawiam towar ten, który został wydany.
A powiadam Wam:
26 36 Wtedy przyszedł Jezus z nimi do ogrodu, zwanego Getsemani*, i rzekł do uczniów: «Usiądźcie tu, Ja tymczasem odejdę tam i będę się modlił».
Odpowiadam!
Sklep dziala szybko i sprawnie
Kontakt 10/10
a CZAS PAKI to juz 11/10
`Ketaminka taka piekna ze az zalewa usta
Oto wstawiam towar ten, który został wydany.
A powiadam Wam:
26 36 Wtedy przyszedł Jezus z nimi do ogrodu, zwanego Getsemani*, i rzekł do uczniów: «Usiądźcie tu, Ja tymczasem odejdę tam i będę się modlił».
Odpowiadam!
Sklep dziala szybko i sprawnie
Kontakt 10/10
a CZAS PAKI to juz 11/10
`Ketaminka taka piekna ze az zalewa usta
02.01.2025, 04:12
No moge powiedziec ze jestem zadowoloy i wgl Bajerka jak z koleszka i odnrazu dogadamy pierwsze zamowienie takie na probe
Dzieki !!!
Dzieki !!!