Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
15.08.2025, 02:20
U Escobar a też pewnie połowa ludzi na urlopach, więc pozostali na pełnych obrotach. Reszta paczek zapewne w sobotę dojdzie a nawet jeśli nie to pamiętajcie że termin to do pięciu dni roboczych.
Łosz kurwa ,ale ten hexen trzyma. Trza iść spać w końcu.
Łosz kurwa ,ale ten hexen trzyma. Trza iść spać w końcu.
Czasaaaami bywają takie sytuacje że kurierzy się nie obrobią ze wszystkimi paczkami w dzień roboczy i wsadzają w sobotę spotkała mnie taka sytuacja.
jimirison1 jeżeli nie dostałeś w czwartek to dopiero po weeekndzie bankowo. Wytrzymasz, Pozdro
jimirison1 jeżeli nie dostałeś w czwartek to dopiero po weeekndzie bankowo. Wytrzymasz, Pozdro
Be objective and honest.
15.08.2025, 02:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.08.2025, 03:20 przez Lifeisbrutal.)
Zamawiałem na początku tygodnia i paczkę otrzymałem w ciągu 3 dni Escobar uwija się jak szybko tylko może żeby klient był zadowolony.
15.08.2025, 21:15
(14.08.2025, 22:55)jimirison1 napisał(a): Hej,
Czy z względu na dzisiejsze święto, dostarczenie paczek może się opóźnić ?
Przyjrzałem wpisy i niektóre osoby twierdzą że paczke można nawet dostać w sobotę, sle wtwdy trochę nie zgadzało sir z informacjami podanymi na stronie, że do 5 dni roboczych leci paka.
Jak to wygląda? Do tej pory zawsze paczki mi wpadały 5ego dnia, raz zdarzyło mi się dostać pakę w 4 dni, a teraz zamówiłe w wtorek i rozwalił mnie fakt, że dzisiaj zaczyna się dkugi weekend i tej paczki prawdopodobnie nie będzie.
mordeczko nawet w sobote można czasem dostać paczke ale to zależy od kuriera i od rejonu w którym rozwozi paczki
19.08.2025, 19:06
Nagroda hex odebrana, ale testy najwcześniej pojutrze, więc i fotka pojutrze, żebym z próżni nie wyciągał
Swoją drogą ciekawa historia, bo otrzymałem kod, wygenerowałem QR i usunąłem kody odbioru, a się okazało, że przekierowane na skrzynkę starego typu bez czytnika QR no i byłem w ciemnej dupie
(a nie mam pojęcia jak z QR odzyskać tel i kod)
Piszę w pocie czoła do Pabla czy aby na jeszcze ten kod, bo mógł usunąć ślad po tym jak potwierdziłem przyjęcie koda. Notka napisana wchodzę na mejla, a tam Pablo napisał mi znowu kody
Jakby w myślach czytał
Także QR wygodne, ale lepiej nie usuwać danych odbioru

Swoją drogą ciekawa historia, bo otrzymałem kod, wygenerowałem QR i usunąłem kody odbioru, a się okazało, że przekierowane na skrzynkę starego typu bez czytnika QR no i byłem w ciemnej dupie
(a nie mam pojęcia jak z QR odzyskać tel i kod)Piszę w pocie czoła do Pabla czy aby na jeszcze ten kod, bo mógł usunąć ślad po tym jak potwierdziłem przyjęcie koda. Notka napisana wchodzę na mejla, a tam Pablo napisał mi znowu kody
Jakby w myślach czytał
Także QR wygodne, ale lepiej nie usuwać danych odbioru
19.08.2025, 19:08
19.08.2025, 19:12
Ja zawsze zanim zagłębię się w treść to kopiuję i wysyłam do samego siebie, żeby przypadkiem nie stracić.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
19.08.2025, 19:14
Polecam robić screeny notatek dopóki nie odbierzecie paczki, a później zwyczajnie je usuwacie.