Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zmiana źrenic
18.08.2022, 10:49
Beeniepatu a jak mu tłumaczę aby do lekarza poszedł, to że panikuję... ech czasem to jak ścianą o groch😉
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Może macie i racje ze pasowało by sie tym zająć przynajmniej zgłębić wiedze co do przyczyny tego incydentu. Chociaz ka lubie to w sobie i mi się to podoba takie nietypowe. Chociaz mam tak tez ze zaleznie od stanu w jakim jestem teczowka jest raz niebieska raz w odcieniu szarym
Ale tą przypadłość z teczowka zaobserwowala pewna osoba jakos czas temu
Ale tą przypadłość z teczowka zaobserwowala pewna osoba jakos czas temu
(18.08.2022, 04:43)Białykot napisał(a): To co mam pójść do lekarza i powiedziec ze po hexie mam jedna zrennice wieksza druga mniejsza?
Przecież nikt nie mówi byś gadał że ćpiesz hexa haha , możesz powiedzieć nie wiem że od jakiegoś lekko pobudzającego czy coś innego wymyślić lub powiedzieć że bez niczego robi ci się czasami taka sytuacja. Pozdrawiam.
Ps. Jak nie chcesz iść to apihp lub apvp od esco i od razu sie wyleczysz joke hehe
25.08.2022, 14:05
Wrdlug mnie zalezy to od tolerki bo po tolerce wgl juz moje nie reaguja na przyjecie roznych dragow czy to 3mmc czy alfy czy fety jedynie po pixach orginalnych sie powiększają
22.02.2023, 23:37
Nierówne źrenice mogą (ale nie muszą, nie chcę absolutnie straszyć) wskazywać na problemy neurologiczne. Jeśli Cię to niepokoi pogadaj koniecznie z lekarzem. Może się okazać, że po prostu taka twoja uroda. Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku :3