Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Połączenie nie jest prywatne.
24.10.2022, 13:12
Też mi czasami wyskakuje taki lub że strona jest nie osiągalna to czściej
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
24.10.2022, 13:33
(24.10.2022, 12:30)SztywnyMisza napisał(a): jak to naprawić bo ciągle mam tego trójkąta zjebanego i mi wyskakuje ciągle ze połączenie nie jest prywatne wkurwia to xD
Klikasz w zaawansowane i połącz
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
24.10.2022, 19:09
A teraz też Ci to wyskakuje? Bo to jest ogólnie błąd po stronie forum i jesli Tobie wyskakuje, to powinno kazdemu
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Tez mi ciagle dalej pisze ze polaczenie nie jest prywatne. Zielona kludka jest raz na ruski rok. Teraz nie dzialaja ikona powiadomienia klikam i nic. Chce napisac odpowiedz tez kreci kreci. Sypie sie strasznie u mnie te forum
Żeby napisac glupia odpowiedz pod jakims postem musze dac podglad> strona jest niebezpieczna > wyskakuje podlad > odpowiedz > strona jest niebezpieczna > i dopiero wysyla odpowiedz do watku a jak wysylam wiadomosc prywatna to az mi sie nie chce tak duzo pisac jak musze to robic masakraaa bo to tez kino
Żeby napisac glupia odpowiedz pod jakims postem musze dac podglad> strona jest niebezpieczna > wyskakuje podlad > odpowiedz > strona jest niebezpieczna > i dopiero wysyla odpowiedz do watku a jak wysylam wiadomosc prywatna to az mi sie nie chce tak duzo pisac jak musze to robic masakraaa bo to tez kino
30.10.2022, 16:45
To jest jakieś dziwne na jednym telefonie mam ten błąd cały czas trójkąt i ze połączenie nie jest prywatne a na drugim normalnie smiga a przeglądarka ta sama