Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Koxik
19.10.2022, 06:55
Nawet normalny użytkownik nie może żądać normalnego pytania.. według laika bo już hejt -.-
19.10.2022, 07:23
Beeniepatu Dzięki za przypomnienie to był właśnie sklep,który mnie wypierdolił zanim trafiłem na odpowiednie strony chociaż nie dopek to też było zło.Teraz jestem w odpowiednim miejscu i szczerze jak mam zamawiać z jakiś podejrzanych stron czasem to wole odpuścić i zamówić coś od sklepów partnerskich
19.10.2022, 07:40
Powtorze jeszcze raz, dla wszystkich zainteresowanych kokaina. Tego nie kupuje sie przez internet, od sebka co handluje krysztalem, itp. Bo to co dostaniecie, nie mozna nazwac kokaina. Tak samo jak ktos mysli, ze za 300pln dostanie torbe, to tez lepiej ten hajs wydac na cos innego. To nie jest dla wszystkich. Nie warto wydawac siana na mieszanki kofeiny, lidokainy czy benzokainy (dla zapachu chrzanu) i moze procenta kokainy. To, ze cos ma zapach chrzanu, nie swiadczy o tym, ze jest prawilniakiem. Prawilna kokaina pachnie benzyna lub nafta, bo takie srodki wykorzystuje sie przy jej produkcji. Warty temat kosztuje 500, 800, 1000 za gram. Mieszkamy w Polsce, koks jest z drugiego konca swiata. W Goia Tauro, porcie gdzie przyplywa towar do Europy, 1gr kosztuje 70-80eur; sredniaka dostaniesz za 50 jak kupisz 2gr. No to wystarczy policzyc ile to musi kosztowac u nas, by wszystkim sie to oplacalo.
I jeszcze jedna uwaga, ktos kto lubi i wali 3cmc, nie zobaczy magii w koksie. Nie dlatego, ze trojka daje fajniejsze efekty, tylko dlatego, ze jest do nich przyzwyczajony i nie zobaczy "wow" w koksie. Dlatego czesto ludzie z RC swiata, nie widza nic szczegolnego w kokainie.
I jeszcze jedna uwaga, ktos kto lubi i wali 3cmc, nie zobaczy magii w koksie. Nie dlatego, ze trojka daje fajniejsze efekty, tylko dlatego, ze jest do nich przyzwyczajony i nie zobaczy "wow" w koksie. Dlatego czesto ludzie z RC swiata, nie widza nic szczegolnego w kokainie.
YOUR ATTORNEY
19.10.2022, 09:34
Kokaine to ja zem filmach widzial u nas lata za 200zl/g kiedys mialem okazje kupic, ale czytalem ceny na forach i oczy... 2paki/g? Od razu trafiony czuje przekret. Mysle, ze po dobry koks trzeba miec hermetyczne towarzystwo, a nie pierwszego lepszego Kowalskiego
20.10.2022, 21:31
Chłop zobaczył, że tu Escobar trzyma temat to i zapytał o kokainę, no co, droga dedukcji😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?