Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Areszt za ponad 100 gramów narkotyków
24.10.2022, 19:47
Szatan69 trzeba się znać na prawie na precedensach interesować się tematem to że ktoś nie dostał sanek nie znaczy że się rozjebał miał układy czy coś takiego co ty piszesz 20 kg to nie jest dużo według niektórych sądów ilości znaczne zaczynają sie dopiero powyżej tej wagi poczytaj
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
24.10.2022, 19:52
znam chłopa co w papierach miał że 1400kg jaranka upłynnił w 6 miechów dostał 2 lata
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
24.10.2022, 22:41
(24.10.2022, 19:47)dimiliki napisał(a): Szatan69 trzeba się znać na prawie na precedensach interesować się tematem to że ktoś nie dostał sanek nie znaczy że się rozjebał miał układy czy coś takiego co ty piszesz 20 kg to nie jest dużo według niektórych sądów ilości znaczne zaczynają sie dopiero powyżej tej wagi poczytaj
Dokladnie tak. Do tego dochodzi dobra linia obrony, polegajaca, w 90% przypadkow, nie na udowadnianiu niewinnosci, tylko wykazywaniu nieprawidlowosci i bledow formalnych w toku postepowania przygotowawczego. Dlatego ktos przy kim znaleziono 100kg, ale policjant sie poprawnie niewylegitymowal, albo dotknal temat bez rekawiczek lub przelozyl w inne miejsce niz znaleziono, moze poniesc mniejsze konsekwencje niz slynny "dentysta za blunt'a". Oczywiscie wyolbrzymiam, jednak w Polsce w Sadach liczy sie tzw "prawda dowodow". Kazdy blad w toku ich zbierania dziala na korzysc oskarzonego. Ten typ dostal sanki dlatego, ze na bank nie mial adwokata, od razu dostal zarzut podejrzenia o handel, a samej fety prokurator najpewniej wpisal 480 dzialek dilerskich. Nie rozumiem czemu tu sie dziwic.
YOUR ATTORNEY
24.10.2022, 23:49
Jeszcze zawsze jest linia obrony, że jest się uzaleznionym i można wywalczyć co najwyżej jakiś przymusowy odwyk. W końcu nic nie sprzedawał, tylko mial przy sobie.
Ja się tak kiedyś wybroniłem, ale przy mniejszej ilości rzędu 10gieta, postępowanie zostało umorzone.
Ja się tak kiedyś wybroniłem, ale przy mniejszej ilości rzędu 10gieta, postępowanie zostało umorzone.