Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
fo**.t*
31.10.2022, 14:53
zrozumiała praktyka, to nie są detalowcy.
to są francuscy producenci chemii badawaczej, ale z wielu mi zridel potwierdzaam- ze to solidna marka bez potrzeby reklamy
to są francuscy producenci chemii badawaczej, ale z wielu mi zridel potwierdzaam- ze to solidna marka bez potrzeby reklamy
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
01.11.2022, 13:32
ale wy jesteście debille, to kest francja a nie polska.
oni sprzedają tam legalne odczynniki, ze wzgledow bezpieczenstwa chca skan dowodu, takie rzeczy jak nr dowodu mozna zamazać
chuja sie znacie na tym rynku fiodor powiedział, że to foche, popatrzcie sobie na asortyment tego v, zreszta wy i tak nie wiecie co to za substancje
∆8/10THC to przyklad.
foche.to - cala zagadka rozwiazania, sprzedaje tylko legale, ma nawet opio. Zajmuja sie wlasnymi syntezami ale dla polaczka AHHAHAHHAHAHHA SKAN DOWODU ALE OSZUST
nie wysyła sampli
oni sprzedają tam legalne odczynniki, ze wzgledow bezpieczenstwa chca skan dowodu, takie rzeczy jak nr dowodu mozna zamazać
chuja sie znacie na tym rynku fiodor powiedział, że to foche, popatrzcie sobie na asortyment tego v, zreszta wy i tak nie wiecie co to za substancje
∆8/10THC to przyklad.
foche.to - cala zagadka rozwiazania, sprzedaje tylko legale, ma nawet opio. Zajmuja sie wlasnymi syntezami ale dla polaczka AHHAHAHHAHAHHA SKAN DOWODU ALE OSZUST
nie wysyła sampli
get
over
it
over
it
01.11.2022, 13:52
legalne czy nie,nadal wysyłanie swojego dokumentu do takiego sklepu wywoływałoby u mnie pewien dyskomfort psychiczny
kocham piwo
01.11.2022, 22:44
(01.11.2022, 13:52)swo002 napisał(a): legalne czy nie,nadal wysyłanie swojego dokumentu do takiego sklepu wywoływałoby u mnie pewien dyskomfort psychiczny
Chetnie poslucham dlaczego. Abstrahujac od braku znajomosci prawa odnosnie obrotu substancjami, na danym terenie. Nie chcesz wysylac to nie wysylasz i rezygnujesz z uslug. Jaki mozna tu miec dyskomfort??? Sorry, ale nie rozumiem
YOUR ATTORNEY
02.11.2022, 09:31
Beeniepatu u mnie wysyłanie gdziekolwiek moich danych powoduje dyskomfort czy to sklep rc albo inna instytucja nie lubię udostępniać danych
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki