Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
IV-wątek ogólny
01.12.2022, 11:13
(01.12.2022, 10:08)ProducentRC napisał(a): Beeniepatu ja waliłem maratony na bombkach podczas których w 72h potrafiłem zjeść w bombkach lekką ręką 40g bardzo dobrego 4cmc, bo miałem tak wyjebaną tolerancję w kosmos, ale ogarnąłem się aktualnie wale co kilka tygodni koke i nie mam zamiaru wracać do cugów, teraz obowiązki i życie prywatne stawiam na pierwszym miejscu, koks to forma odskoczni a nie nałóg, jak bede miał dojście do bardzo dobrej sativy planuję dłuższą przerwę, aktualnie tylko jest pod ręką indica a ona bardzo nasennie działa a raz na jakiś czas lubię poczuć kreatywność to spojrzenie na świat z innej perspektywy a to daje mi koks aktualnie walony w weekend raz na kilka tygodni
pytanie czy Twój kosk to rzeczywiście koks?
01.12.2022, 13:52
tome3eqkks kokę ciężko jest podrobić o ile wgl się da
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
01.12.2022, 13:58
Proszę trzymać się tematu, a nie pisać czy komuś odpowiada czy nie odpowiada taka droga podania substancji. Autor wątku przecież napisał wyraźnie: "Jak bezpiecznie przyjmować substancje dożylnie? Wskazówki,porady, wszystko co musisz wiedzieć o pierwszym razie. Dzielnie się swoimi doświadczeniami"
Harry z requiem dla snu lubi to - XD przepraszam musiałam
Ey nic się nie stanie jak trochę powietra się wstrzyknie widzialam kiedyś program i facio sobie wstrzyknął powietrze ono się jakoś rozchodzi w krwi według mnie
Ey nic się nie stanie jak trochę powietra się wstrzyknie widzialam kiedyś program i facio sobie wstrzyknął powietrze ono się jakoś rozchodzi w krwi według mnie
06.12.2022, 19:45
Dilleraaaa mój przyjaciel lekko se zaciął w pracy przez spodnie i nie ma nogi dziś a co dopiero wbijac sie w skore