Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co lubisz robić po skonsumowaniu 3CMC?
22.12.2022, 18:14
Ja dostaje chęci do działania, jak sobie coś wkręcę to nie ma zmiłuj, nic innego nie istnieje wtedy dla mnie
Music się fajnie wkręca
oraz rysowanie
Music się fajnie wkręca
oraz rysowanie
23.12.2022, 04:10
Mi największą frajde sprawia przebywanie ze znajomymi. Gramy wspólnie w planszówki. Polecam
Ja siadam przy kompie wale lajta i nagle looj jak mnie pierdolneło....
Moje mysli: nic nie widze na oczy uciekam stad hehehe bo zara nie wstane z tego fotela obrotowego tak mialem pare razy niewspominajac o tym ze ciezko myszka nacelowac w ikonkee hehehe bo chodzi w spowolnionym tempiee wszystko jakby zaraz mialo wysiasc i nagle stanac obok mnie i powiedziec chlopie idz na kurs obslugi komputera.... hehehehhaha
Wiedz wbijam na pietro wyzej ja pale szluga i rozmyslalm ze fakt to prawda .... hehe
Moje mysli: nic nie widze na oczy uciekam stad hehehe bo zara nie wstane z tego fotela obrotowego tak mialem pare razy niewspominajac o tym ze ciezko myszka nacelowac w ikonkee hehehe bo chodzi w spowolnionym tempiee wszystko jakby zaraz mialo wysiasc i nagle stanac obok mnie i powiedziec chlopie idz na kurs obslugi komputera.... hehehehhaha
Wiedz wbijam na pietro wyzej ja pale szluga i rozmyslalm ze fakt to prawda .... hehe