Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przyszedł na komendę z woreczkiem marihuany w ustach. Próbował na szybko połknąć.
31.12.2022, 14:39
Loczek śmiechy śmiechami... Ale była sytuacja chyba w miejscowości Legionowo że gość próbował połknąć pakiet albo sreberko z ziołem i pies nie pozwolił na to łapiąc gościa za gardło, wtedy pakiet utknął mu w przełyku ( a można sobie wyobrazić sytuację że próbuje połknąć się coś tak wielkiego z Saharą w ryju jak wcześniej coś było kopcone) a szczególnie ciężko jak ktoś łapie nas za gardło i nie puszcza a pakiet z ziołem nie chcę ruszyć się juz w żadną ze stron oraz kiedy nie można złapać oddechu, pamiętam wtedy jakiś młody gość umarł bo pies tak idiotycznie zareagował, sam miałem podobny przypadek tylko u mnie sie nie zorientowali że wrzucam sobię 3g fake haszu do ust i trzymam między policzkiem a zębami które są na samym końcu, ale próbowałem to połknąć w radiowozie to prawie się sam udusiłem na szczęście a miałem go w tamtej sytuacji bardzo dużo udało mi sie zacząć kasłać i przez resztę przeszukania już nie próbowałem tego połykać tylko liczyłem na farta że nie zorientują się psy że seplenienie, a to było z powodu tego fake haszu który był za samym zębem mądrości dolnym i sprawiał że ciężko było wymawiać słowa tak jak zwykłe, dobrze że psy mnie nie znali to nie wiedzieli że normalnie nie mam problemów z wymową
31.12.2022, 14:59
moj kolega z gimnazjum kiedys polknal w kabarynie 0.5g jarania, mowil ze niesamowita fazka byla na dolku
a ziolo bez obrobki termicznej dziala?
31.12.2022, 15:43
(31.12.2022, 15:36)beeniepatu napisał(a): kinkygirl a dlaczego mialoby nie dzialac? Vapo to jedna, aczkolwiek najpopularniejsz ROA. Jedna bedzie bardziej, druga mniej efektywna. Jednak nie od dzis 'edibles' to znana forma przyjmowania THC z MJ
Ale chyba lepiej klepie zdeklarowane zioło, przynajmniej zauważyłem to z własnego doświadczenia podczas robienia masła a później z niego piegusek
31.12.2022, 15:54
ProducentRC nie wiem co masz na mysli piszac 'zdeklarowane ziolo'. Edibles, co do zasady, kopie dluzej i mocniej niz jarane -> wdychane THC. Wszystko kwestia dawki. Latwo z nia przesadzic przy takiej formie 😎
https://goembarc.com/edibles-dosage-char...ed-edible/#
https://goembarc.com/edibles-dosage-char...ed-edible/#
YOUR ATTORNEY
31.12.2022, 16:13
(31.12.2022, 14:59)kinkygirl napisał(a): moj kolega z gimnazjum kiedys polknal w kabarynie 0.5g jarania, mowil ze niesamowita fazka byla na dolku
(31.12.2022, 15:26)Loczek napisał(a): kinkygirl to nie złą bzdurę Ci opowiedział
(31.12.2022, 15:36)beeniepatu napisał(a): kinkygirl a dlaczego mialoby nie dzialac? Vapo to jedna, aczkolwiek najpopularniejsz ROA. Jedna bedzie bardziej, druga mniej efektywna. Jednak nie od dzis 'edibles' to znana forma przyjmowania THC z MJ
Jak napisałeś "Jedna bedzie bardziej, druga mniej efektywna." Myślałem że nawiązujesz do wcześniejszych wypowiedzi które zacytowałem teraz na początku posta i stwierdziłem że to zdanie odnosi się do jedzenie kwiatów konopi nie poddanych procesowi dekarboksylacji
Dekarboksylacja to proces w wyniku którego przekształcamy kwasy karboksylowe poprzez odpowiednio wysoką temperaturę takie jak THCA czy CBDA w ich aktywną wersję: CBD i THC
Kiedyś nie zrobiłem tego prostego procesu zamiany thca na THC to pomimo 3godzin w maśle podgrzewania nie klepalo jak po odpowiedniej dekarboksylacji do THC