Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zajrzysz możesz odpowiedzieć? Pomocne
20.01.2023, 22:35
Najlepiej się sprząta przy dobrym oświetleniu - co jest zaprezentowane na foci
20.01.2023, 23:37
Najlepiej mi się się sprząta na czysto raczej. Zazwyczaj jak planowałem się naciukać i posprzątać jakiś tam nagromadzony bałagan, to kończyło się robieniem wszystkiego innego, nawet najbardziej bezsensownego, ale nie sprzątaniem, bo nagle wszystko inne było tak cholernie pasjonujące, że sprzątanie nie było czymś aż tak ważnym.
Zresztą podobnie miałem np. z nauką w liceum. W planie naćpać się fetą i uczyć się, a kończyło się tworzeniem "oryginalnych" emotikonek na Nokii 3310 całą noc i inne tego typu zajawki. 😂
PS. Generalnie dbanie o porządek na bieżąco jest zajebiste, nie zawsze może się udaje, ale jednak.
Zresztą podobnie miałem np. z nauką w liceum. W planie naćpać się fetą i uczyć się, a kończyło się tworzeniem "oryginalnych" emotikonek na Nokii 3310 całą noc i inne tego typu zajawki. 😂
PS. Generalnie dbanie o porządek na bieżąco jest zajebiste, nie zawsze może się udaje, ale jednak.
15.03.2023, 00:24
Dlatego zawsze staram się posprzątać przed xDD żeby nie marnować fazy na takie rzeczy jak sprzątanie.
17.03.2023, 10:27
Rytualne sprzątanie przed zażyciem substancji jest fajnym nawykiem, zwiększa komfort - bałagan rozprasza, a mawiają że pokój mówi o człowieku dużo. Dodam do wątku po czym mi się jeszcze fajnie sprzątało... po opio ! Oczywiście nie mówię tu o dawkach powodujących noddy, ale miłe ugrzanie, w połączeniu z muzyczką, coś słodkiego, i serio można czerpać przyjemność z tak trywialnej reczy jak sprzątanie. Osoby zaczynające z opio zaliczające mocne fazy pewnie tego nie zrozumieją, jednakże mówię o tym subiektywnie, ponieważ z opiatami/opioidami mam już wspólnego z 10 lat.
Super wątek, naprawdę
Super wątek, naprawdę
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
22.03.2023, 22:37
Warto mieć posprzątane wcześniej, nauczyłam się tego na błędach. Raz nakwasowana stanęłam bosą stopą na porzuconą na podłodze klamerkę i ta klamerka mnie "ugryzła". Teraz się z tego śmieję ale wtedy nie było mi do śmiechu i przestraszona uciekłam na łóżko xDDD
25.08.2023, 08:43
nigdy sie tak fajnie nie sprzatalo jak po fecie oraz malych dawkach 3cmc (rzedu 50-80mg), mimo czystosci, tak o dla hecy zaczalem odkurzac i ukladac w szafkach, mimo ze bylo poodkurzane i poukladane xD
ale tak jak wyzej bylo napisane, lepiej miec posprzatane wokol siebie (i nieporzadek w glowie )
ale tak jak wyzej bylo napisane, lepiej miec posprzatane wokol siebie (i nieporzadek w glowie )