Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki psychodelik na depresje ?
18.03.2023, 14:24
Grzyby będą tutaj najlepszym wyborem, w odpowiednich warunkach, z tripsitterem, i odpowiedniej dawce mogą zdziałać cuda. Wymaga to jednak skrupulatnego przygotowania, czasochłonnego.
Dlaczego grzyby - ponieważ ich profil ogólnie jest bardziej sedacyjny, a po lizergamidach łatwiej o bt, szczególnie jak osobnik przypomni sobie jakieś negatywne wydarzenia z przeszłości. LSD jest zbyt stymulujące, ale to moje zdanie.
horsii Ma tutaj sporo racji - taka ketamina, jest wykorzystywana w badaniach w leczeniu depresji, a 2-FDCK nie jest poza zasięgiem Twojej ręki. Dysocjanty zrzucają balast emocjonalny, są mega introspektywne, terapeutyczne, bez rozpraszaczy w postaci serotoninowych efektów (przyczym w żadnym wypadku nie neguje ich terapeutycznego potencjału - są terapeutyczne), więc również kierowałbym się tutaj w kierunku dysocjantów, i właśnie rekomendowałbym tutaj 2-FDCK.
Pozdrawiam Czeslawo
Dlaczego grzyby - ponieważ ich profil ogólnie jest bardziej sedacyjny, a po lizergamidach łatwiej o bt, szczególnie jak osobnik przypomni sobie jakieś negatywne wydarzenia z przeszłości. LSD jest zbyt stymulujące, ale to moje zdanie.
horsii Ma tutaj sporo racji - taka ketamina, jest wykorzystywana w badaniach w leczeniu depresji, a 2-FDCK nie jest poza zasięgiem Twojej ręki. Dysocjanty zrzucają balast emocjonalny, są mega introspektywne, terapeutyczne, bez rozpraszaczy w postaci serotoninowych efektów (przyczym w żadnym wypadku nie neguje ich terapeutycznego potencjału - są terapeutyczne), więc również kierowałbym się tutaj w kierunku dysocjantów, i właśnie rekomendowałbym tutaj 2-FDCK.
Pozdrawiam Czeslawo
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
02.11.2024, 06:09
Grzyby i mogę polecić z całego serca. Miałem raz okazję spróbować tych magicznych grzybków i było to coś pięknego. Mam stwierdzoną depresję i po zażyciu poczułem taki spokój w głowie, czystość no problemy na chwilę znikły. Pamiętam, że aż się na fazie popłakałem ze szczęścia, że jest tak dobrze.
02.11.2024, 09:29
Nie wiadomo tak naprawdę bo nad różnymi substancjami zawartymi w grzybach a mających potencjał leczniczy w tym kierunku wciąż trwają jakieś badania.
Lajf, napisz co to był za gatunek, bo tak to lipa takie ogolniki.
Od siebie powiem, że nawet Amanita jest cudowna w dawce około 2gramy ale to raczej jako doraźnie zeby taktycznie samopoczucie poprawić 😁
Zresztą nawet trwają badania pod tym katem lecz czystego muscymolu ponieważ Amanita ma w sobie kwas ibutenowy a poczas suszenia tylko część przekształci się do obecnego już muscymolu.
Kwas ibutenowy jest dosyć silną toksyną i to wyklucza możliwość stosowania amanity zbyt często w takich dawkach.
A microdosing nie ma tyle mocy żeby móc w ogóle poczuć zbliżenie się do działania psychoaktywnego.
Lajf, napisz co to był za gatunek, bo tak to lipa takie ogolniki.
Od siebie powiem, że nawet Amanita jest cudowna w dawce około 2gramy ale to raczej jako doraźnie zeby taktycznie samopoczucie poprawić 😁
Zresztą nawet trwają badania pod tym katem lecz czystego muscymolu ponieważ Amanita ma w sobie kwas ibutenowy a poczas suszenia tylko część przekształci się do obecnego już muscymolu.
Kwas ibutenowy jest dosyć silną toksyną i to wyklucza możliwość stosowania amanity zbyt często w takich dawkach.
A microdosing nie ma tyle mocy żeby móc w ogóle poczuć zbliżenie się do działania psychoaktywnego.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
03.11.2024, 11:59
(18.03.2023, 14:24)DissoEnjoyer napisał(a): horsii Ma tutaj sporo racji - taka ketamina, jest wykorzystywana w badaniach w leczeniu depresji, a 2-FDCK nie jest poza zasięgiem Twojej ręki. Dysocjanty zrzucają balast emocjonalny, są mega introspektywne, terapeutyczne, bez rozpraszaczy w postaci serotoninowych efektów (przyczym w żadnym wypadku nie neguje ich terapeutycznego potencjału - są terapeutyczne), więc również kierowałbym się tutaj w kierunku dysocjantów, i właśnie rekomendowałbym tutaj 2-FDCK.
Pozdrawiam Czeslawo
Ciekawe wnioski...
Mnie 2fdck skutecznie wyleczylo z ... chęci na nie.
Do widzenia
NIE dla OPIO !!!
03.11.2024, 13:20
Mi pomogła psylocybina czyli Grzybki ale w mikro dawkach
LSD w mikrodawkach też jest ok.
Ale jednak natura to natura
LSD w mikrodawkach też jest ok.
Ale jednak natura to natura