Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Heroina C21H23NO5
25.06.2022, 16:15
Kilka razy próbowałem - oczywiście donosów.
Jak dla mnie to nic przyjemnego w tej fazie nie ma.
Jak dla mnie to nic przyjemnego w tej fazie nie ma.
28.06.2022, 16:48
No cóż, a ja się wypowiem Browna Paliłam Parę raazy będąc w NL , w Polsce nie mam dojścia. Jest magia ale i to co powiem was zdzwiwi; wolę kodeine
21.07.2022, 18:51
można skończył jak Mia z Pulp Fiction ,myślała że to koka i wciągneła do nosa a potem Travolta musiał ją ratować andrealiną.
Najlepszy sposób to I.V ,ale większość heroiniarzy zaczyna od Vapo na folii.
Najlepszy sposób to I.V ,ale większość heroiniarzy zaczyna od Vapo na folii.
22.07.2022, 16:59
najlepiej szukajcie osoby co sama jest herowrakiem i se robi sama starymi sposobami xD
22.07.2022, 17:09
tej substancji lepiej nie dotykać i nie mieć z nia nic wspólnego. Zwłaszcza że po 1 jest trudny dostęp po 2 to co się dostaje to zanieczyszczony syf
Ale popieram udostępnienia jej komuś kto jest ciężko chory i nie zostało mu wiele do końca. Heroina by świetne umiliła ten czas.
Ale popieram udostępnienia jej komuś kto jest ciężko chory i nie zostało mu wiele do końca. Heroina by świetne umiliła ten czas.
01.11.2022, 12:57
snifem też walą ale ja nie polecam wgl tego brać
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
01.11.2022, 13:35
do sniffa musi być jak najczystszą heroina,bez wypełniaczy.
jeśli dobrze myślę to brown słabo rozpuszcza się w wodzie(bo to freebase) przez co słabo wchłania się w śluzówkę nosa
tak jak gotujac browna browna do iv trzeba dosypać kwasku cytrynowego by zrobić z freebase cytrynian bo się rozpuszcza w wodzie lepiej
jak się mylę to proszę o korektę
jeśli dobrze myślę to brown słabo rozpuszcza się w wodzie(bo to freebase) przez co słabo wchłania się w śluzówkę nosa
tak jak gotujac browna browna do iv trzeba dosypać kwasku cytrynowego by zrobić z freebase cytrynian bo się rozpuszcza w wodzie lepiej
jak się mylę to proszę o korektę
kocham piwo
05.01.2023, 22:16
Straszne gówno, nie pchajcie się w to dzieciaki siedziałem w tym kilka lat. Najpierw srebro, później kanał. 2 lata terapii. Później, najpierw program metadonowy, ale i tak waliłem tak, żeby narzeczona i rodzina nie widziała po mnie. Straszne gówno, ale idzie się zadłużyć w tym smrodzie. Kliku kolegów od pisakownicy odeszło na tamten świat. Nie polecam. Pozdrowienka.