Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2-CMC, Ortoklefedron
21.09.2023, 14:32
ustawa analogowa weszla w zycie ponad 5 lat temu, typ sie pyta czy Xcmc jest w polsce legalne xDD
03.01.2024, 11:41
Widziałem to w innych sklepach z tego co pamiętam jakieś kilka lat temu weszło to na rynek i przez rzesze fanów było spłukiwane w kiblu, zobaczyłem to na konkurencyjnym forum, tutaj notabene żadnej szanujący vendor tego nie wprowadził nawet hehe ale i tak najlepszy cyrk jest taki, że tam piszą że nie ma nigdzie 3/4 cmc bo zbanowane i żrą jakieś ochlolapy. Przepraszam za lekki offtop ale tamto forum wydaje się sto lat za murzynami
03.01.2024, 12:23
dzwudziesty
No jak nikt nie wprowadził?
Duch ma i to zajebistej jakości.
Zzzzap wysłał mi to w samplach. Chociaż to jego 2mmc nie jest tak dobre jak ducha.
No jak nikt nie wprowadził?
Duch ma i to zajebistej jakości.
Zzzzap wysłał mi to w samplach. Chociaż to jego 2mmc nie jest tak dobre jak ducha.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
03.01.2024, 12:38
kot_kreskowy oni mają ortomefedron, a jak nazwa tematu wskazuje piszemy w dziale ortoklefedronu
03.01.2024, 12:46
Zgadza się. Przepraszam.
Zajebalem się mułem.
Zajebalem się mułem.
NIE dla OPIO !!!
05.01.2024, 01:14
jak ktorys odwazny zdecyduje sie sypnac co by relacje na forum zdal to nie widze przeszkod, aby takowe testy wykonac
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW