Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dobry wieczór
20.10.2023, 11:28
Dziękuję szanownym Panom i Paniom za rady.
Kolega Martin pytał o doświadczenie - otóż właściwie żadne. Kilkukrotnie próbowałem klasycznych narkotyków (amfa, koks), ale nigdy mi nie podeszły. Po paleniu też nie czuję się najlepiej, więc trzymałem się fajek (od kilku lat podgrzewaczy) i alko.
Pewna dama jakiś miesiąc temu uraczyła mnie kruszywem, choć dokładnie nie wiem jaką substancją. Był to kryształ przejrzysty, biały, bardzo twardy. Użyliśmy 1g na dwie osoby. Sypane na oko - w sumie poszło 5 wrzutek. No poczułem się jak osiemnastolatek.
Tydzień temu znowu się bawiliśmy i tym razem ja miałem 4mmc od Escobar
Było inaczej, ale też świetnie. Poszło około 2g na 6 wrzutek na 2 osoby. Żeby w pełni wykorzystać noc musiałem co prawda zaprawić się 50mg sildanefilu, ale potem poszło już z górki.
Ot, całe moje doświadczenie.
Kolega Martin pytał o doświadczenie - otóż właściwie żadne. Kilkukrotnie próbowałem klasycznych narkotyków (amfa, koks), ale nigdy mi nie podeszły. Po paleniu też nie czuję się najlepiej, więc trzymałem się fajek (od kilku lat podgrzewaczy) i alko.
Pewna dama jakiś miesiąc temu uraczyła mnie kruszywem, choć dokładnie nie wiem jaką substancją. Był to kryształ przejrzysty, biały, bardzo twardy. Użyliśmy 1g na dwie osoby. Sypane na oko - w sumie poszło 5 wrzutek. No poczułem się jak osiemnastolatek.
Tydzień temu znowu się bawiliśmy i tym razem ja miałem 4mmc od Escobar
Było inaczej, ale też świetnie. Poszło około 2g na 6 wrzutek na 2 osoby. Żeby w pełni wykorzystać noc musiałem co prawda zaprawić się 50mg sildanefilu, ale potem poszło już z górki.
Ot, całe moje doświadczenie.
20.10.2023, 11:44
NiebieskiPasek pisząc swoje posty w powitalnii, ani nie zaliczasz ich na liczniku, ani nie masz mozliwosci zdobycia reputacji
opisz swoje doswiadczenie w ktoryms z tematow u Escobara
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
21.10.2023, 11:37
(20.10.2023, 11:44)PUDZILLA napisał(a): NiebieskiPasek pisząc swoje posty w powitalnii, ani nie zaliczasz ich na liczniku, ani nie masz mozliwosci zdobycia reputacji
Nieszczególnie mi na tym zależy, ale w wolnej chwili skrobnę coś w odpowiednim dziale.