Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nadchodzący ban 3cmc w NL
11.04.2022, 15:06
Polak potrafi
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
25.04.2022, 07:23
Zacznie się produkcja w naszym kraju już dziś są ludzie którzy u nas robią na masową skalę 3cmc 4cmc więc nie ma się czego obawiać, cena też nie powinna być znacząco wyższa bo cena takiej syntezy jest bardzo tania i szybka w miarę
25.04.2022, 10:47
(25.04.2022, 07:40)Mariusz Sanitariusz napisał(a): Szkoda ze 4mmc nie wróci do łask
Tylko dark zostaje, zajebiste 4mmc miałem okazję walić z marketu od angielskiego sprzedawcy cena nie mała bo 5g kosztowało 50£ ale to nie dużo, tylko wtedy ziomek sobie zamawiał 100g 3cmc więc może dlatego cena trochę niższa niż jak by się kupowało tylko 5g, ale nawet 70£ bym dał za piątkę mefa takiego jak tamtego żeby poczuć tą magię której ciężko uświadczyć po innych substancjach.
25.04.2022, 10:55
I tak beda w NL produkowac klefedrona i tak beda
Tez bym zjadł dobrego mefedrona
Tez bym zjadł dobrego mefedrona
pozdrowionka
25.04.2022, 15:18
(25.04.2022, 07:23)ProducentRC napisał(a): Zacznie się produkcja w naszym kraju już dziś są ludzie którzy u nas robią na masową skalę 3cmc 4cmc więc nie ma się czego obawiać, cena też nie powinna być znacząco wyższa bo cena takiej syntezy jest bardzo tania i szybka w miarę
mam nadzieje ze masz racje piwko dla niego
ProducentRC
600mg 3mmc?
Toż to pewnie nawet nie dałoby się rady dupala z krzesła podnieść
No może ewentualnie jakieś czołganko po dywanie.
Odnosząc się bezpośrednio do tematu, zaobserwowałam dwie rzeczy:
- Holendrzy mają lepszy dostęp do RC, emek, fety, kety itd. ale i tak koniec końców wybierają zioło Z resztą wydaje mi się, że ta ćpuńska część holenderskiego społeczeństwa nie wykazywała się nigdy aż tak ogromnym zainteresowaniem ercekami, co np. my, Polacy.
- Bany banami, ale rynek będzie kręcił się dalej, mimo rosnących ilości łapanych vendorów.
Nie zauważyliście ostatnio, że od ponad pół roku znacznie przybywa tzw. "udanych akcji polskiej policji" ?
U mnie w mieście na majówkę ruszyła akcja "Zakupy kontrolowane", mająca na celu zdemaskowanie jak największej liczby dilerów, pośredników, konsumentów...
Chyba, że to tylko straszak, ale wątpię.
Oczywiście moje wnioski mogą okazać się błędne, za co z całego serca mam w zwyczaju nie przepraszać.
600mg 3mmc?
- Holendrzy mają lepszy dostęp do RC, emek, fety, kety itd. ale i tak koniec końców wybierają zioło Z resztą wydaje mi się, że ta ćpuńska część holenderskiego społeczeństwa nie wykazywała się nigdy aż tak ogromnym zainteresowaniem ercekami, co np. my, Polacy.
- Bany banami, ale rynek będzie kręcił się dalej, mimo rosnących ilości łapanych vendorów.
Nie zauważyliście ostatnio, że od ponad pół roku znacznie przybywa tzw. "udanych akcji polskiej policji" ?
U mnie w mieście na majówkę ruszyła akcja "Zakupy kontrolowane", mająca na celu zdemaskowanie jak największej liczby dilerów, pośredników, konsumentów...
Oczywiście moje wnioski mogą okazać się błędne, za co z całego serca mam w zwyczaju nie przepraszać.
Pracuję 7 dni w tygodniu w godzinach:
*21:38:00-21:36:59 (w tych godzinach piszę tylko nieprawdę, wymyślam niestworzone historie albo po prostu żartuję sobie)
*21:37:00-21:37:59 (w tym czasie piszę tylko poważne rzeczy, 100% "ledżit" content)
*21:38:00-21:36:59 (w tych godzinach piszę tylko nieprawdę, wymyślam niestworzone historie albo po prostu żartuję sobie)
*21:37:00-21:37:59 (w tym czasie piszę tylko poważne rzeczy, 100% "ledżit" content)
02.05.2022, 09:22
(01.05.2022, 23:58)DŻUMA napisał(a): ProducentRCholendry maja wbite na fete czy klefa bo maja tani koksik
600mg 3mmc?
pozdrowionka