Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
E-papierosy są bardziej rakotwórcze, niż do tej pory sądziliśmy
08.11.2023, 16:00
Kiedyś miałem taką jednorazówkę, to paliłem nontoper. To jest w tych efajkach na ogromny minus, że palisz i nie wiesz kiedy przestać, zwykły Ci się skończy i po sprawie.
08.11.2023, 16:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.11.2023, 16:16 przez Lifeisbrutal.)
Nie rozumiem kompletnie ludzi którzy korzystają już z tych e-petów spali im się grzałka a ci jak pojebani nadal jarają spalenizne.. Widziałem wielu takich przygłupów
08.11.2023, 20:51
Mam dwa e pety które leżą w domu miałem może 2 miesiące zajawkę na to bo smak dobry ale już mi się znudziło jak teraz widzę dobrze ze to rzuciłem
08.11.2023, 21:05
Najbardziej wkurwiajace jest wymienianie co chwilę grzały a tak to nawet nie było to złe dla mnie zapachowe liquidy i ten fajny zapach pary zastanawiam się czy do tego nie wrócić. Poleci ktoś jakiegoś e-peta? Tylko nie za miliony
09.11.2023, 09:26
Sam nie palę e-papierosów, natoamist były przytaczane przez lata badania na łamach wielu portali w PL, czy "poważnyach zagranicznych" ( łącznie z bibligrafia ) mówiące, iż ilość substancji smolistych była wielokrotnie niższe, niż przy nornalnych szlug'ach.
Upraszczając pisano, że mniejsza ilość s.smolistych = mniej substancji rakotwórczych co z logicznego punktu wiedzenia wydaję sie zrozumiałe, chyba że te w/w substacji potencjalnie rakotwórcze w e-szlugach przebijają wszystkie te z "normalnych" papierosów...
Tak na marginesie nie jest tak, że potężne koncerny tytoniowe nie chca zniszczyć takimi badaniami konkurencje ? ?
Upraszczając pisano, że mniejsza ilość s.smolistych = mniej substancji rakotwórczych co z logicznego punktu wiedzenia wydaję sie zrozumiałe, chyba że te w/w substacji potencjalnie rakotwórcze w e-szlugach przebijają wszystkie te z "normalnych" papierosów...
Tak na marginesie nie jest tak, że potężne koncerny tytoniowe nie chca zniszczyć takimi badaniami konkurencje ? ?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Czeslawo koncerny które trzymają na tym kase napiszą co chcą, i człowiek w to uwierzy, za rok napiszą coś innego, całkowicie przeciwstawnego, bo jakiś niby opłacony doktor tak twierdzi i człowiek tez w to uwierzy, nastepnym razem znowu napiszą coś innego i człowiek zaczyna mieć mętlik w głowie,
i zaczyna łykać wszystko za prawdę jak pelikan. Pranie mózgu zafundowane. A to jest wszystko gówno prawda, gdy człowiek przestaje myśleć i jest omamiony przez media to nie ważne co się napisze to ludzie przyjmują to za fakt.
Kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą. Tak działa nasz umysł. Jest programowalny.
Wiec warto zwrócić uwagę na to czego się słucha i ogląda. A przede wszystkim uświadomić to sobie.
Im zależy na kasie a nie na człowieku.
i zaczyna łykać wszystko za prawdę jak pelikan. Pranie mózgu zafundowane. A to jest wszystko gówno prawda, gdy człowiek przestaje myśleć i jest omamiony przez media to nie ważne co się napisze to ludzie przyjmują to za fakt.
Kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą. Tak działa nasz umysł. Jest programowalny.
Wiec warto zwrócić uwagę na to czego się słucha i ogląda. A przede wszystkim uświadomić to sobie.
Im zależy na kasie a nie na człowieku.