Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Psylocybina oraz psylocyna jak z legalnością?
@"BrylancikowA" żadna z rzeczy o których mówisz nie jest legalna.
Zresztą co to za bezsens? Kupiłem to bo wolno, ale już nie wchodzę w posiadanie bo nie wolno? To rozumiem że mogę to kupić, ale od razu trzeba to do śmieci wyrzucić bo nie mogę tego posiadać? A co ze sprzedawcą? Ktoś musi być w posiadaniu tego, żeby to sprzedać klientowi. Zastanówcie się czasem, co piszecie...
Zresztą co to za bezsens? Kupiłem to bo wolno, ale już nie wchodzę w posiadanie bo nie wolno? To rozumiem że mogę to kupić, ale od razu trzeba to do śmieci wyrzucić bo nie mogę tego posiadać? A co ze sprzedawcą? Ktoś musi być w posiadaniu tego, żeby to sprzedać klientowi. Zastanówcie się czasem, co piszecie...
@"BrylancikowA" skoro posiadanie jest nielegalne to zgodnie z logiką zakup również nie jest legalny. "Nażarłam się na pastwisku pasąc krowy" to wnioskując jest legalne.
Nabywając coś drogą np. kupna wchodzisz w posiadanie.
Nabywając coś drogą np. kupna wchodzisz w posiadanie.
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
18.11.2023, 17:16
Tak jak kiedyś za czasów legalności była tak naklejka na RC.
"NIE DO SPORZYĆIA PRZDZ CZŁOWIEKA" buhaha
"NIE DO SPORZYĆIA PRZDZ CZŁOWIEKA" buhaha
19.11.2023, 14:19
Zakup grova jest legalny zatem taś nie wolno w nim uprawiać substancji zakaznej