Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AM-2201
25.04.2022, 13:52
zajebiste było nie ma co gadać

Aladeen
Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki

13.01.2025, 15:07
AM-2201 było dobre, ale trzeba było uważać, bo było w chuj mocne. Nie pomagało też to że było dość toksyczne.
NM-2201 moim zdaniem było lżejsze, bardziej wybaczające - choc też szło sie zajebiście pokarać.
Na dobrą sprawe, to ostatnio miałem taką rozkminę że NM-2201 to jest przecież ester AM-2201.
A co jakby zrobić odwrócony ester NM-2201?
Odwrócone estry metylofenidatu czy petydyny normalnie klepią,
To pewnie miałoby sens, ale gdyby nie było prawa analogowego.
NM-2201 moim zdaniem było lżejsze, bardziej wybaczające - choc też szło sie zajebiście pokarać.
Na dobrą sprawe, to ostatnio miałem taką rozkminę że NM-2201 to jest przecież ester AM-2201.
A co jakby zrobić odwrócony ester NM-2201?

To pewnie miałoby sens, ale gdyby nie było prawa analogowego.
Nie ugotuje. Flight nie bawi sie w chemię tylko robi kannabinoidy z tzw noid kitów, to znaczy prawie ukończonej substancji, w której przeprowadzasz jedną czy dwie banalne reakcje (które masz rozpisane tak żeby każdy to zrozumiał - nie trzeba wiedzieć czegokolwiek o chemii) aby to dokonczyc.
To jest jak robienie zupki chińskiej vs ugotowanie prawdziwej zupy.
Z tych zestawów da sie zrobic tylko konkretne rodzaje kannabinoidów indazolowych, dokładnie to te te z sufiksem -inaca i to też nie wszystkie tylko kilka. Cała "różnorodność" (lub raczej jej brak) opiera sie na żonglowaniu prekursorem który podstawiasz jako łańcuch na 1. pozycję w indolu - tam gdzie znajduje sie "ogon", bo tak się to nazywa, czyli element do ktorego w nazwie korespondują fragmenty 5F, czy FUB, czy CHM (z chminaca) itd. Nie zrobisz z tego żadnego jwh, thj, am itd.
To jest jak robienie zupki chińskiej vs ugotowanie prawdziwej zupy.
Z tych zestawów da sie zrobic tylko konkretne rodzaje kannabinoidów indazolowych, dokładnie to te te z sufiksem -inaca i to też nie wszystkie tylko kilka. Cała "różnorodność" (lub raczej jej brak) opiera sie na żonglowaniu prekursorem który podstawiasz jako łańcuch na 1. pozycję w indolu - tam gdzie znajduje sie "ogon", bo tak się to nazywa, czyli element do ktorego w nazwie korespondują fragmenty 5F, czy FUB, czy CHM (z chminaca) itd. Nie zrobisz z tego żadnego jwh, thj, am itd.
14.01.2025, 00:09
Moim zdaniem jak by wróciło to by nie jedna buzia się uśmiechnęła niech rzuci kamieniem kto po amemie nie zasnął w jakimś randomowym miejscu tyle wspomnień aż łezka się kręci
am-2201, ur-144, pb-22, bb-22, thj-2201, mdmb-4en-pinaca, 5br-adb-butinaca, EG-018, 4f-adb, adb-butinaca, 5cl-adb-a, 5f-adb, mdmb-butinaca,
am-2201 pierwszy syntetyczny kanna jaki spróbowałem, to ze 13 lat temu było, miło wspominam.
am-2201 pierwszy syntetyczny kanna jaki spróbowałem, to ze 13 lat temu było, miło wspominam.
18.02.2025, 06:30
Czyli to jest jak zupka chińska? Wrzucasz zawartość saszetek, zalewasz wrzątkiem i odstawiasz na 5 minut coby się zrobiło? XD