Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Od ilu substancji na raz jesteś na chwilę obecną uzależniony?
05.12.2023, 07:56
W sumie chyba tylko od papierosów. Po pracy człowiek chce się odstresować i zapalę ale w trakcie 8-10 godzinnej zmiany nawet mnie nie ciśnie, w ogóle o tym nie myślę. I do kannabinoidów rewelacyjnie się dopala papieroski.
Bardzo lubię syntetyczne kanna ale jak mam miesiąc, dwa przerwy to nie jest źle, po prostu jest nudno.
Bardzo lubię 1p-lsd ale czy od tego można się uzależnić? Chyba jestem uzależniony psychicznie, raz w miesiącu zjem kartony
Energetyków też dużo pije.
Bardzo lubię syntetyczne kanna ale jak mam miesiąc, dwa przerwy to nie jest źle, po prostu jest nudno.
Bardzo lubię 1p-lsd ale czy od tego można się uzależnić? Chyba jestem uzależniony psychicznie, raz w miesiącu zjem kartony
Energetyków też dużo pije.
05.12.2023, 08:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.12.2023, 08:48 przez kot_kreskowy.)
@"Twilight Sparkle" hidden
Las jako forma narkotyku.
Ćpam las oczyma, węchem, dotykiem.
Obrazy jakie maluje natura są tak podniecające niczym młode dziewczę.
Zapachy dochodzące do mych nozdrzy są niczym aromaterapia.
A dotyk leśnej magii sprawia, że mam ciarki na plecach.
😎
Gdy dodam do tego amanitę czy herbatkę świerkową oraz fakt, że gdy nie chodzę do lasu przez dwa tygodnie to jestem smutny, to z całą pewnością mogę stwierdzić, że kocham ćpać las.
😁
Las jako forma narkotyku.
Ćpam las oczyma, węchem, dotykiem.
Obrazy jakie maluje natura są tak podniecające niczym młode dziewczę.
Zapachy dochodzące do mych nozdrzy są niczym aromaterapia.
A dotyk leśnej magii sprawia, że mam ciarki na plecach.
😎
Gdy dodam do tego amanitę czy herbatkę świerkową oraz fakt, że gdy nie chodzę do lasu przez dwa tygodnie to jestem smutny, to z całą pewnością mogę stwierdzić, że kocham ćpać las.
😁
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
05.12.2023, 11:25
kot_kreskowy tak jest prosze pana
Fakt faktem, że marzę sobie ostatnio nierzadko, jakby tak jakieś benzo przypierdolić... ale koniec końców nie biorę.
Fakt faktem, że marzę sobie ostatnio nierzadko, jakby tak jakieś benzo przypierdolić... ale koniec końców nie biorę.
05.12.2023, 18:15
Ciężko określić, w sumie to wale wszystko co popadnie byle tylko nie być trzeźwym.