Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiego wieku masz nadzieję dożyć? -01/05
05.01.2024, 19:10
Do takiego abym dalej ogarniał rzeczywistosc ,ba gdy nadejdzie warzywniak to podziękuje
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
05.01.2024, 19:28
Ostatnie słowo się liczy Mamy
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
06.01.2024, 00:45
Jeśli dojadę do 60, będę szczęśliwy.
Dlaczego tyle? Z wiadomych powodów, nie jesteśmy dziećmi , nie ma tu klepania to plecach.
Dragi, tym bardziej RC to są tortury dla bebechów dlatego bierzcie witaminy i dużo pijcie.
Dlaczego tyle? Z wiadomych powodów, nie jesteśmy dziećmi , nie ma tu klepania to plecach.
Dragi, tym bardziej RC to są tortury dla bebechów dlatego bierzcie witaminy i dużo pijcie.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
Hmm, szczerze, ironią losu jest to, że dożyłam obecnego wieku, heh, a perspektywa "odfajkowania", choćby jeszcze raz tego jakoś średnio mnie optymizmem napła, i nawet jak się zastanawiam nie potrafię jakiejś konkretnej cyferki określić.
Po prostu, chcę pożyć jeszcze do czasu, w którym będę pewna, że "moja zagroda" już samodzielnie da sobie w życiu sama, w wieku takim , w którym będę jeszcze na tyle funkcjonować psychicznie i fizycznie, że dla nikogo nie będę ciężarem, no i w spokoju.
Tyle
Po prostu, chcę pożyć jeszcze do czasu, w którym będę pewna, że "moja zagroda" już samodzielnie da sobie w życiu sama, w wieku takim , w którym będę jeszcze na tyle funkcjonować psychicznie i fizycznie, że dla nikogo nie będę ciężarem, no i w spokoju.
Tyle