Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ketamina
16.10.2024, 19:45
Muszę się zastanowić nad tym dck bo zwykła keta już mija się z celem, ostatnio zapodałem 250mg i nawet się senny nie zrobiłem. Dysocjację dość lubię a jak Rweqerew333 zauważył zwłaszcza k-hole do czego zwykła keta przestaje wystarczać.

16.10.2024, 21:54
No dobra koniu dociągnać to co innego niż zajebać 50mg a potem od razu grama bez sprawdzania dawkowania xDDD
17.10.2024, 02:01
ja tam lubię sobie 120-150mg podzielić na 4 i walnąć dwururkę, a póżniej dorzucić żeby przedłużyć

17.10.2024, 02:18
No i tak w sumie można dorzucać, nie będę się czepiał ale jak zobaczyłem kolegę wyżej co ustala dawkowanie jak saper w Czeczeni to aż mi faja zmiękła xD
19.10.2024, 10:57
PCE bardziej stymulują i troche krócej działają, szczególnie jeśli mają keton w 2 pozycji (2-oxo)
31.03.2025, 05:28
Ja jedynie zażywałem metoxetamine czyli królowa substancji mxe wraz z legendarnym etylofenindantem wrażenia po mxe przednie te wirowanie i dysocjacja po niej jest mistrzowska.
A mam takie pytanie jak jest po królewskiej ketamini wo ile to lepsza substancja? I o ile większy efekt zawirowańi dysocjacji jak i ekranu monitora na opak(opal byłpo mxe i odczucie odczuwania filmu bodźcamiciała)
Bo mam na chyt ketamine i ile warto dać za 1g xD
A mam takie pytanie jak jest po królewskiej ketamini wo ile to lepsza substancja? I o ile większy efekt zawirowańi dysocjacji jak i ekranu monitora na opak(opal byłpo mxe i odczucie odczuwania filmu bodźcamiciała)
Bo mam na chyt ketamine i ile warto dać za 1g xD
31.03.2025, 07:49
Królewska ketamina? To coś innego niż ketamina? Jeśli tak, to nie wiem, a jeśli nie, to ketamina moze ci sie mniej spodobać. Jest "chłodniejsza" w działaniu, i mniej euforyczna niż MXE, i działa o wiele krócej. Myślę, że mniej ci sie spodoba.
A jakie oferty cenowe dostajesz?
A jakie oferty cenowe dostajesz?