Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CBŚP ZLIKWIDOWAŁO KOLEJNE LABORATORIUM NARKOTYKÓW SYNTETYCZNYCH
01.07.2024, 15:42
(01.07.2024, 13:04)Epsiakos napisał(a): To nie idzie o klefa itp. Tylko o to ze przez jednego zjeba z zuromina co mial drzwi obrotowe z w domu, sluzby sie uaktywnily ponownie i teraz bedzie nagonka na wszystko i wszystkich
E tam. Kto ma kupić ten kupi. Rynek to nie tylko kilku vendorow. Ewentualnie wróćcie do klasyki i tyle.
01.07.2024, 16:07
Nie no wiadomo, tylko cholera znow tylko klef i metaklef do okola... cholera strzeli czlowieka
01.07.2024, 18:43
(01.07.2024, 16:32)DarkSonia napisał(a): może w dzisiejszych czasach ludzie lubią czuć że ćpają
za dużo eko w dzisiejszych czasach a człowiek do zdrowej diety musi coś mocnego wrzucić by wyregulować spiździałe neurony i gejostwo
Miejskie Wojny: Zaburznie mocy (fot. po prawej).
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
01.07.2024, 19:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.07.2024, 19:35 przez kot_kreskowy.)
(01.07.2024, 13:04)Epsiakos napisał(a): To nie idzie o klefa itp. Tylko o to ze przez jednego zjeba z zuromina co mial drzwi obrotowe z w domu, sluzby sie uaktywnily ponownie i teraz bedzie nagonka na wszystko i wszystkich
Gadasz tak jakby do tej pory psy leżały i lizały sobie jajka
Owszem na pewno jest większy nacisk po tym fencie ale żeby realizować zadania potrzeba śledczych, konfidentów i czasu a póki co z policji to więcej odchodzi niż przychodzi, liczba konfidentów na mieście sie zgadza a czas poświęcony na zlikwidowanie takiego przedsięwzięcia jak wyżej opisano nie jest liczony w dniach a raczej w tygodniach, o ile nie w miesiącach.
Zatem śmiało mogę stwierdzić, że zatrzymania opisane w artykule są efektem śledztwa wszczętego wiele tygodni temu, zanim w ogóle zrobiło się głośno o obrotowych drzwiach fentanylowego Mietka 😎
Zdjęcie takiego biznesu to nie jest jak pierdnąć w dętkę, na to potrzeba środków a oni mają ich tyle samo co przed fentem w Żurominie albo i nawet mniej.
Samo pierdolenie z ambony jakiegos rudego kłamcy niczego w tej kwestii nie zmienia.
(01.07.2024, 17:17)wojtas99 napisał(a): a moze to duch albo rcblack?
Albo moja babcia😎
Metamorfoza
02.07.2024, 06:53
(01.07.2024, 19:23)kot_kreskowy napisał(a): Gadasz tak jakby do tej pory psy leżały i lizały sobie jajka
Owszem na pewno jest większy nacisk po tym fencie ale żeby realizować zadania potrzeba śledczych, konfidentów i czasu a póki co z policji to więcej odchodzi niż przychodzi, liczba konfidentów na mieście sie zgadza a czas poświęcony na zlikwidowanie takiego przedsięwzięcia jak wyżej opisano nie jest liczony w dniach a raczej w tygodniach, o ile nie w miesiącach.
Zatem śmiało mogę stwierdzić, że zatrzymania opisane w artykule są efektem śledztwa wszczętego wiele tygodni temu, zanim w ogóle zrobiło się głośno o obrotowych drzwiach fentanylowego Mietka 😎
Zdjęcie takiego biznesu to nie jest jak pierdnąć w dętkę, na to potrzeba środków a oni mają ich tyle samo co przed fentem w Żurominie albo i nawet mniej.
Samo pierdolenie z ambony jakiegos rudego kłamcy niczego w tej kwestii nie zmienia.
Albo moja babcia😎
Pierdnąć może nie, wiadomo przecież ale w dużej mierze zależy od nacisku "góry" żeby domknąć sprawę już teraz natychmiast.
Stad tez takie sukcesy połowiczne ogłaszają, tu magazyn tutaj coś innego a teraz w sumie Labo co jest z tych ostatnich trzech wejść chyba największym osiągnięciem.
Co do środków, mają tyle samo bo ci co odchodzą to są z dochodzeniowo/prewencji akurat, do narko się tak łatwo nie dostaniesz - mimo że większość z nich wygląda na troglodytow i tak też się zachowują.
A CBSP to inna para skarpetek, ale tutaj ewidentnie akurat widać że to ich śledztwa były i jak pisałem, poszło hasło że trzeba pokazać że "szybko działają" żeby Janusz z Grażyna mogli czuć się bezpiecznie.
Ale to dopiero początek mi się wydaje, nie wiem czy to kontynuacja tej akcji pod kryptonimem "przebudzenie mocy" czy jak pisałem wyzej.
Gdyby nie ta akcja z fentem to by to pewnie jeszcze ciągnęli, bo to pazerne kurwy są zwyczajnie
Wracając do "środków" i "zasobów ludzkich", mają w chuj bo czarnych to biorą z danego województwa a komu się udało dostać to już tam siedzi, hajs dobry a nie są tak często wzywani, do tego adrenalina dla której 80% ludzi tam tak naprawdę idzie.
Wiec co do tych braków i odejść ze służby, wygląda to identycznie jak w woju