Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Rcbl***.com
18.07.2024, 07:56
Powtórzę swoje pytanie - skąd wy macie wiedzę, że Black jako Black siedzi ? To, że zwinięto sklep to jedno ale skąd informacje, że sam Black siedzi ?
18.07.2024, 08:01
Tego nikt nie wie tak naprawdę .
Osobiście bym wolał, żeby gość był na wolności bo jest w porządku zresztą jak każdy dobry vendor.
Osobiście bym wolał, żeby gość był na wolności bo jest w porządku zresztą jak każdy dobry vendor.
18.07.2024, 16:34
Jest całkiem prawdopodobne, że mózg tego sklepu nie siedzi i powróci w innej osłonie.
18.07.2024, 18:02
Tego bym mu życzył, fajny ziomuś był z niego.
Ceny miał zajebiście dobre i płatność przelewem była dla mnie najlepsza.
Ceny miał zajebiście dobre i płatność przelewem była dla mnie najlepsza.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
18.07.2024, 18:51
Tzn ja oceniam ze swojej perspektywy, jako kupującego. I to też nie tak, że wchodziłem na konto i cyk przelew.
Dla niego jako sprzedającego to wiadomo, że ryzykowne.
Dla niego jako sprzedającego to wiadomo, że ryzykowne.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
18.07.2024, 19:08
(18.07.2024, 18:16)Terrorysta napisał(a): Takie te przelewy były zajebiste ,że prawdopodobnie przez nie teraz leży
Jeśli złapali gościa który widnieje na rachunku bankowym to nie złapali Blacka. To raz.
A dwa - widziałeś, żeby zabezpieczyli jakiekolwiek pieniądze u niego ?
I to tyle z kolejnej teorii z d**y wziętej.