Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Masz jakieś pasje, hobby? 19/07/24
Muzyka, koncerty i uwielbiam chodzić na spacery w poszukiwaniu wiewiórek, do których gadam, a one patrzą i myślą co to za debil 😆
A z takich dziwniejszych hobby to uwielbiam psychologię i szukania przyczyn w zachowaniach ludzi, co na to miało wpływ itd. Lubię se tak poanalizować.
@"LOBO" jak to nie ma? Ile to ja się nasłuchałem jakiego gówna słucham. Kiedyś to był tylko pop, teraz doszedł rap, elektroniczna i trochę rocka też się znajdzie.
Kiedyś sie o to wkurwiałem, ale na szczęście lata mi to już koło dupy. Niech sobie każdy słucha czego chce i nie robi problemu, że ktoś słucha czegoś innego, bo co mu do tego.
A z takich dziwniejszych hobby to uwielbiam psychologię i szukania przyczyn w zachowaniach ludzi, co na to miało wpływ itd. Lubię se tak poanalizować.
@"LOBO" jak to nie ma? Ile to ja się nasłuchałem jakiego gówna słucham. Kiedyś to był tylko pop, teraz doszedł rap, elektroniczna i trochę rocka też się znajdzie.
Kiedyś sie o to wkurwiałem, ale na szczęście lata mi to już koło dupy. Niech sobie każdy słucha czego chce i nie robi problemu, że ktoś słucha czegoś innego, bo co mu do tego.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
19.07.2024, 17:32
kurvvisko nie o to sie rozchodzi...chodzi o samo wyrazenie "dobra ksiazka" czesto gesto jest uzywane wlasnie tylko do ksiazki...np. Jessiki i Brajany na sympatii.onet.pl piszą w profilu...lubie sporty flamingi rozowe, tipsy sluchac muzyki i dobra ksiazke...
Rozumiesz...i to jest nagminne ludziska nie pisza ...lubie dobra muzyke dobry film....tylko muzyke filmy... a nie pisza ksiazki albo czytac ksiazki...tylko dobra ksiazke !
i dociekam o co chodzi z tą "dobrą" ksiazka kapisz myster !?
zagadnienie gleboko duchowe i filzoficzne jak czarny slup
kej9 To i atk jestes lepszy ode mnei...ja przeczytalem 2 ksiazki an sile...w podstawowce jako lektury...Janko Muzykant 16 stron
Antek 24 strony...takze taa
kurvvisko wiesz ze Agniesia Holland koajrzysz? jest psiapsiolka i byla na chawirze u MAdonny na posiadoweczce i ploteczkach , jest atm to opisane
jaki walek Madonny to Twoj faworyt i album?
Rozumiesz...i to jest nagminne ludziska nie pisza ...lubie dobra muzyke dobry film....tylko muzyke filmy... a nie pisza ksiazki albo czytac ksiazki...tylko dobra ksiazke !

zagadnienie gleboko duchowe i filzoficzne jak czarny slup

kej9 To i atk jestes lepszy ode mnei...ja przeczytalem 2 ksiazki an sile...w podstawowce jako lektury...Janko Muzykant 16 stron
Antek 24 strony...takze taa
kurvvisko wiesz ze Agniesia Holland koajrzysz? jest psiapsiolka i byla na chawirze u MAdonny na posiadoweczce i ploteczkach , jest atm to opisane

19.07.2024, 17:33
@"LOBO" ja też w sumie nie rozumiem tego stwierdzenia jak tak głębiej to rozkminiam 😁
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
19.07.2024, 17:55
wszyscy kurcze tacy oczytani, nawet ćpaki
a ja? jedyna ksiazka jaka przeczytalem to harry portier, jakos w podstawowce. nie pamietam juz ktory. wstyd normalnie

prostuj się kurwo
19.07.2024, 18:15
kej9 ja tam mało czytam. Ale teraz jestem w trakcie czytania biografii Madonny, ponad 1000 stron i zdjęć jest bardzo mało, póki co jeszcze na żadne nie trafiłem.
20.07.2024, 06:48
Tak, kocham swoje koty dlatego mam jobla na ich punkcie przez co interesuje się różnymi ciekawostkami o kotach jak ich żywieniem. Krótko pisząc jedzą lepsze żarcie niż ja. XD
21.07.2024, 03:16
Kuhwa tez lubie ksiazki 3 w tym roku sieknalem ale fantastyka nie rozwijajace. Ale kupilem teraz 48 Praw Wladzy - polecam bardzo fajne.
A tak to od roku wkrecilem sie w inwestowanie, oszczedzanie i minimalizm.
I na rolkach lubie posmigac
. A i nikt tu na forum nie gra lepiej ode mnie w klasyczne FPSy sieciowe typu UT lub Quake :-P - sorry ale musialem sie pochwalic skillem. Ogolnie lubie pograc, teraz mecze Elden Ringa.
I na rolkach lubie posmigac

22.07.2024, 00:48
(21.07.2024, 03:16)DannyDeVito napisał(a): Kuhwa tez lubie ksiazki 3 w tym roku sieknalem ale fantastyka nie rozwijajace. Ale kupilem teraz 48 Praw Wladzy - polecam bardzo fajne.
I na rolkach lubie posmigac. A i nikt tu na forum nie gra lepiej ode mnie w klasyczne FPSy sieciowe typu UT lub Quake :-P - sorry ale musialem sie pochwalic skillem. Ogolnie lubie pograc, teraz mecze Elden Ringa.
Ja już kilkanaście w tym roku różnych psychologicznych przedwszystkim rozwijających i poszerzających wiedzę i ułatwiającym zrozumienie ludzkiego umysłu polecam

22.07.2024, 02:37
Wędka, zioła, las, grzyby.
Natura pełną parą.
Natura pełną parą.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?