Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Masz jakieś pasje, hobby? 19/07/24
Muzyka, koncerty i uwielbiam chodzić na spacery w poszukiwaniu wiewiórek, do których gadam, a one patrzą i myślą co to za debil 😆
A z takich dziwniejszych hobby to uwielbiam psychologię i szukania przyczyn w zachowaniach ludzi, co na to miało wpływ itd. Lubię se tak poanalizować.
LOBO jak to nie ma? Ile to ja się nasłuchałem jakiego gówna słucham. Kiedyś to był tylko pop, teraz doszedł rap, elektroniczna i trochę rocka też się znajdzie.
Kiedyś sie o to wkurwiałem, ale na szczęście lata mi to już koło dupy. Niech sobie każdy słucha czego chce i nie robi problemu, że ktoś słucha czegoś innego, bo co mu do tego.
A z takich dziwniejszych hobby to uwielbiam psychologię i szukania przyczyn w zachowaniach ludzi, co na to miało wpływ itd. Lubię se tak poanalizować.
LOBO jak to nie ma? Ile to ja się nasłuchałem jakiego gówna słucham. Kiedyś to był tylko pop, teraz doszedł rap, elektroniczna i trochę rocka też się znajdzie.
Kiedyś sie o to wkurwiałem, ale na szczęście lata mi to już koło dupy. Niech sobie każdy słucha czego chce i nie robi problemu, że ktoś słucha czegoś innego, bo co mu do tego.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
kurvvisko nie o to sie rozchodzi...chodzi o samo wyrazenie "dobra ksiazka" czesto gesto jest uzywane wlasnie tylko do ksiazki...np. Jessiki i Brajany na sympatii.onet.pl piszą w profilu...lubie sporty flamingi rozowe, tipsy sluchac muzyki i dobra ksiazke...
Rozumiesz...i to jest nagminne ludziska nie pisza ...lubie dobra muzyke dobry film....tylko muzyke filmy... a nie pisza ksiazki albo czytac ksiazki...tylko dobra ksiazke ! i dociekam o co chodzi z tą "dobrą" ksiazka kapisz myster !?
zagadnienie gleboko duchowe i filzoficzne jak czarny slup
kej9 To i atk jestes lepszy ode mnei...ja przeczytalem 2 ksiazki an sile...w podstawowce jako lektury...Janko Muzykant 16 stron
Antek 24 strony...takze taa
kurvvisko wiesz ze Agniesia Holland koajrzysz? jest psiapsiolka i byla na chawirze u MAdonny na posiadoweczce i ploteczkach , jest atm to opisane jaki walek Madonny to Twoj faworyt i album?
Rozumiesz...i to jest nagminne ludziska nie pisza ...lubie dobra muzyke dobry film....tylko muzyke filmy... a nie pisza ksiazki albo czytac ksiazki...tylko dobra ksiazke ! i dociekam o co chodzi z tą "dobrą" ksiazka kapisz myster !?
zagadnienie gleboko duchowe i filzoficzne jak czarny slup
kej9 To i atk jestes lepszy ode mnei...ja przeczytalem 2 ksiazki an sile...w podstawowce jako lektury...Janko Muzykant 16 stron
Antek 24 strony...takze taa
kurvvisko wiesz ze Agniesia Holland koajrzysz? jest psiapsiolka i byla na chawirze u MAdonny na posiadoweczce i ploteczkach , jest atm to opisane jaki walek Madonny to Twoj faworyt i album?
19.07.2024, 17:55
wszyscy kurcze tacy oczytani, nawet ćpaki a ja? jedyna ksiazka jaka przeczytalem to harry portier, jakos w podstawowce. nie pamietam juz ktory. wstyd normalnie
prostuj się kurwo
19.07.2024, 18:15
kej9 ja tam mało czytam. Ale teraz jestem w trakcie czytania biografii Madonny, ponad 1000 stron i zdjęć jest bardzo mało, póki co jeszcze na żadne nie trafiłem.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
20.07.2024, 06:48
Tak, kocham swoje koty dlatego mam jobla na ich punkcie przez co interesuje się różnymi ciekawostkami o kotach jak ich żywieniem. Krótko pisząc jedzą lepsze żarcie niż ja. XD
21.07.2024, 03:16
Kuhwa tez lubie ksiazki 3 w tym roku sieknalem ale fantastyka nie rozwijajace. Ale kupilem teraz 48 Praw Wladzy - polecam bardzo fajne.
A tak to od roku wkrecilem sie w inwestowanie, oszczedzanie i minimalizm.
I na rolkach lubie posmigac . A i nikt tu na forum nie gra lepiej ode mnie w klasyczne FPSy sieciowe typu UT lub Quake :-P - sorry ale musialem sie pochwalic skillem. Ogolnie lubie pograc, teraz mecze Elden Ringa.
I na rolkach lubie posmigac . A i nikt tu na forum nie gra lepiej ode mnie w klasyczne FPSy sieciowe typu UT lub Quake :-P - sorry ale musialem sie pochwalic skillem. Ogolnie lubie pograc, teraz mecze Elden Ringa.
22.07.2024, 00:48
(21.07.2024, 03:16)DannyDeVito napisał(a): Kuhwa tez lubie ksiazki 3 w tym roku sieknalem ale fantastyka nie rozwijajace. Ale kupilem teraz 48 Praw Wladzy - polecam bardzo fajne.
Ja już kilkanaście w tym roku różnych psychologicznych przedwszystkim rozwijających i poszerzających wiedzę i ułatwiającym zrozumienie ludzkiego umysłu polecam
22.07.2024, 02:37
Wędka, zioła, las, grzyby.
Natura pełną parą.
Natura pełną parą.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?