Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Raper P. Diddy oskarżany o wykorzystanie seksualne 120 osób. W tle nieznane narkotyki
DarkSonia mzoe warto dolaczyc ten slynny filmik gdzie kopie i leje soja wybranke serduszka ;-) a potem przeprasza skomlac...a czesniej zarzekal sie ze to pomowwienia i nie ma dowodo ;-) i ten slynne jego imprezki gdzie bywalcami byli zanni i lubiani...
a tera wszyscy tzresa portkami bo wyjda brudy i za chwile popelni "swojaka" niczym Epstein ;-) kolejna ofiara klefajstosa jak R.kelly i misio jakson hlory zbieraja swe zniwa
o ten!...
https://www.sadistic.pl/murzynek-hotelowy-vt592059.htm
a tera wszyscy tzresa portkami bo wyjda brudy i za chwile popelni "swojaka" niczym Epstein ;-) kolejna ofiara klefajstosa jak R.kelly i misio jakson hlory zbieraja swe zniwa
o ten!...
https://www.sadistic.pl/murzynek-hotelowy-vt592059.htm
02.10.2024, 16:13
wiele gwiazd SZOŁ BIZNESU u niego ćpało i się ruchało na potęgę od biberów po dżenifer lupez ... ponoć ma na nich dowody w sensie że nagrywał imprezki każde na kamerki temu nic nie pierdolą i masa innych mniej i bardziej znanych celebrytów muzyki i reszty tego nieogarniętego świata ta afera coś czuję przybierze dop tEMPA
02.10.2024, 17:22
Showbiznes jest jaki jest, odjebało od nadmiaru hajsu i niektórzy myślą, że wtedy są bogami wszechświata.
Akurat przy tym temacie to zauważyłem, że internet się bardziej uwziął na Beyoncé, którą oskarżają o morderstwo Michaela, Aaliyah czy grożenie śmiercią Taylor, Adele i innym. Troszkę za daleko się to rozpędza, a Diddy - główny winny i oskarżony zszedł na jakiś dalszy bok. Wtf.
Akurat przy tym temacie to zauważyłem, że internet się bardziej uwziął na Beyoncé, którą oskarżają o morderstwo Michaela, Aaliyah czy grożenie śmiercią Taylor, Adele i innym. Troszkę za daleko się to rozpędza, a Diddy - główny winny i oskarżony zszedł na jakiś dalszy bok. Wtf.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
diddy sriddy bo to popierdolka zwykla byla...sluchaj kto jest czlekiem ten nim pzoostanie...zawsze patrz JP2 sorry musialem...a nygusom to czesto sodkleja...jedyny dobry wałek to mail z jimmy pagem z led zzeppelin come with me utor ktorego motyw glowny i riff z oryginalnego kawalka "kashmir" led zeppelinow taki rampa fampa 😎
a skad Ty takie niusy masz kurvvisko ;-) ze obwinialo brazylian asshole beyonce za smierc naszego majkelka dziecioluba cale szcescie ze ejst dead mozna rzec lepiej pozno niz wcaletoz to z dzieckiem 7 letnim za raczke chadza an oczach milionow widzow
DarkSonia no dostanie propozycje nie do odrzucenia, niczym Eppstein sp. i rybe zdechla i leb konia
a skad Ty takie niusy masz kurvvisko ;-) ze obwinialo brazylian asshole beyonce za smierc naszego majkelka dziecioluba cale szcescie ze ejst dead mozna rzec lepiej pozno niz wcaletoz to z dzieckiem 7 letnim za raczke chadza an oczach milionow widzow
DarkSonia no dostanie propozycje nie do odrzucenia, niczym Eppstein sp. i rybe zdechla i leb konia
03.10.2024, 00:40
Nie znałem gościa dopóki memy nie zaczęły napływać, typ naprawdę ma naprawdę najebane w bani XD
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Bogdan Boner powiedz to Epsteinowi czy r.kelly tudziez Harveyowi Weinsteinowi albo temu z prezesowi FOX stacji Ailesowi, jednak jakas sprawiedliwosc istnieje...ale ktos musi sie odwazyc i wypowiedziec to glosno wykrzyczec...ofiara
rage against the machine mloda-foka😎
a tak baj de lej...to podpiecie tematu pod RC ze w "tle nieznane narkotyki" bylo taka tania zagrywą ze az w oczy kole...nei wiem dlacze nikt nie zwrocil an to uwagi...ten temat winien byc w hajdparku ;-) miss anstoletek mokrego mefista DarkSonia
rage against the machine mloda-foka😎
a tak baj de lej...to podpiecie tematu pod RC ze w "tle nieznane narkotyki" bylo taka tania zagrywą ze az w oczy kole...nei wiem dlacze nikt nie zwrocil an to uwagi...ten temat winien byc w hajdparku ;-) miss anstoletek mokrego mefista DarkSonia
(02.10.2024, 10:37)Epsiakos napisał(a): Podobno stoi za kilkoma zabójstwami, między innymi 2paca, jestem ciekaw jak to się potoczy
Podobno chadzaja sluchy na miachu, ze niejaki typ ukrywajacy sie pod pseudonimem diobel666..stoi za zabojstwem JFK w Dallas 1963r😎
DarkSonia ;-) https://www.rp.pl/przestepczosc/art39194...esztowania