Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Cannabis420.org
12.10.2024, 13:52
Chciałem się upewnić i mam pytanie do vendora: oferowane zioło jest syntetyczne? Czy vape pen również jest syntetyczny?
12.10.2024, 16:57
Co to oznacza Półsyntetyczne ? Czyli to nie jest normalne jaranie tylko jak kanna ?
12.10.2024, 17:26
Półsyntetyczne to pochodna naturalnego THC, wykorzystywane nieraz w przemyśle farmaceutycznym. Robią tak, żeby zachować aktywność związku THC, zwiększyć/zmniejszyć moc itp. Nie ma to nic wspólnego z RC kanna.
Np. lek Marinol, zawiera półsyntetyczne THC i leczy się nim nudności u pacjentów onkologicznych 😉
Np. lek Marinol, zawiera półsyntetyczne THC i leczy się nim nudności u pacjentów onkologicznych 😉
13.10.2024, 05:14
Poste restante a to dobre by było
babeczka w okienku na poczcie z dychą lemon haze na blacie, z powkitowaniem czy bez.?
Witamy vendor
babeczka w okienku na poczcie z dychą lemon haze na blacie, z powkitowaniem czy bez.?
Witamy vendor
14.10.2024, 09:20
Ciemnoksieznik tu masz odpowiedź Benito
Cytat:Benito
Cytat:Półsyntetyczne to pochodna naturalnego THC, wykorzystywane nieraz w przemyśle farmaceutycznym. Robią tak, żeby zachować aktywność związku THC, zwiększyć/zmniejszyć moc itp. Nie ma to nic wspólnego z RC kanna.
Cytat:Np. lek Marinol, zawiera półsyntetyczne THC i leczy się nim nudności u pacjentów onkologicznych 😉
14.10.2024, 14:17
Kot się nie pierdoli. Szybka piłka - gdzie są sample. Będzie musiał przetestować dla dobra forumowej społeczności.
16.10.2024, 15:03
(14.10.2024, 09:20)Inferno napisał(a): Ciemnoksieznik tu masz odpowiedź Benito
Dziwne xD
16.10.2024, 15:59
To raczej domoczone czymś xd pierwsze słyszę żeby medyczny susz był semi syntetyk a miałem nie raz na receptę z apteki. Chyba że chodzi o sposób hodowania jeżeli jest dawane dużo regulatorów itp to się robi taki lekki chemol, wrzucałem o tym temat na forum, PGR weed (plant growth regulators)
Tak naprawdę każde cali to jest lekki chemol bo nie jest możliwym żeby w naturalny sposób były tak napuchnięte topy o różnych kolorach i często właśnie fioletowe kolory o tym świadczą o stosowaniu syntetycznych regulatorów
Tak naprawdę każde cali to jest lekki chemol bo nie jest możliwym żeby w naturalny sposób były tak napuchnięte topy o różnych kolorach i często właśnie fioletowe kolory o tym świadczą o stosowaniu syntetycznych regulatorów
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca