Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy jesteś zjebem? 14/10/24
16.10.2024, 09:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.10.2024, 09:15 przez Rweqerew333.)
Zjebem? Ja?
Raczej entuzjasta alternatywnej rzeczywistości.
Jeśli chodzi o odbieganie od normy, to już dawno zgubiłem mapę i teraz podążam ścieżką, którą pokazały mi mówiące grzyby.
Czasem czuję, że to one wiedzą, o co chodzi w życiu bardziej niż ja
Normy to pojęcie względne.
Jeśli poprzeczka jest ustawiona na poziomie ilości witaminy C......MC, to mogę powiedzieć, że jestem na bliskiej drodze do zostania cytryną.
Raczej entuzjasta alternatywnej rzeczywistości.
Jeśli chodzi o odbieganie od normy, to już dawno zgubiłem mapę i teraz podążam ścieżką, którą pokazały mi mówiące grzyby.
Czasem czuję, że to one wiedzą, o co chodzi w życiu bardziej niż ja
Normy to pojęcie względne.
Jeśli poprzeczka jest ustawiona na poziomie ilości witaminy C......MC, to mogę powiedzieć, że jestem na bliskiej drodze do zostania cytryną.
16.10.2024, 10:49
Bogdan Boner jakie usuwaj, muszę mieć dowód na to, że czasem sam nazywam się zjebem, żeby potem nie zakrzywiać rzeczywistości xd
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
16.10.2024, 11:31
Bogdan Boner omg, no niekumaty jestem dość xd
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
16.10.2024, 18:50
Eee tam,
Możecie się licytować ale mnie i tak nikt nie dogoni.
Jestem królem zjebów🤫
Możecie się licytować ale mnie i tak nikt nie dogoni.
Jestem królem zjebów🤫
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
17.10.2024, 01:11
Im jestem starszy tym bardziej mam wrażenie, ze świat odpierdala coraz dziwniejsze przewrotki, a zwykłym ludziom nakazuje się to akceptować jako normę społeczną...