Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Flubromazepam - Opinie o produkcie
23.12.2024, 10:46
SztywnyMisza wiesz co, nie miałem czasu jeszcze zrobić roztworu. Bo nawet nie powazylem ile prochu jest. Dziś to zrobię. W sumie za chwilę się biorę za to. Ale testy dopiero po świętach albo po nowym roku. Wtedy dam znać jak się ma bromek i fluobromek.
26.12.2024, 11:20
Narzekacie kurwa na kolor... Ja pamietam jak w 2017 czy w 2018 bromazolam wszedł na rynek w prochu. Zamówiłem z dwóch źródeł. Z jednego dostałem niebieski jak smerf proszek, a z drugiego czerwony jak cegła. xD
Jak wsypujecie flubromazepam w proszku do etanolu, to też wam na chwile mętnieje roztwór, robi sie taki biało-szary, i to potem z czasem znika?
Jak wsypujecie flubromazepam w proszku do etanolu, to też wam na chwile mętnieje roztwór, robi sie taki biało-szary, i to potem z czasem znika?
14.01.2025, 18:01
Flu działa jakoś dziwnie wyczuwalnie. Z dawnych czasów pamiętam, że to było dosyć trzeźwe benzo. Idealne na odstawienie innych. A to jest euforyczne wręcz bym powiedział.
Więc całkiem możliwe, że to nor z fluo.
A co do bro to ok 2mg zbiło złe samopoczucie po krajójwce. I także zadziałało euforycznie. Ale kolor roztworu z pierwszej paczki różni się od koloru z reshipu. Więc zrobię przerwę z tydzień/dwa i wtedy będę wiedział czy fluo ma tak długi okres półtrwania jaki powinien mieć czy to mix benzo.
Jeszcze jakieś kwestie rozwiać?
Więc całkiem możliwe, że to nor z fluo.
A co do bro to ok 2mg zbiło złe samopoczucie po krajójwce. I także zadziałało euforycznie. Ale kolor roztworu z pierwszej paczki różni się od koloru z reshipu. Więc zrobię przerwę z tydzień/dwa i wtedy będę wiedział czy fluo ma tak długi okres półtrwania jaki powinien mieć czy to mix benzo.
Jeszcze jakieś kwestie rozwiać?