Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Microdosing trufli psylocybinowych
29.12.2024, 06:22
Najlepsze że przy mikrodawkach (przy większych rowniez, ale są wyjatki) grzybków/LSD...nie ma zadnych ubokow... Ba, przez następne 1-2 dni utrzymuje się poprawa nastroju...
Która biała chemia da Ci takie efekty? ;-) tutaj po, jesteś wyprany z wszystkiego... Ratuje jedynie transfuzja krwi i wymiana mózgu ;-)
Która biała chemia da Ci takie efekty? ;-) tutaj po, jesteś wyprany z wszystkiego... Ratuje jedynie transfuzja krwi i wymiana mózgu ;-)
29.12.2024, 21:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2024, 21:05 przez Nightmares.)
kot_kreskowy Musze cie niestety rozczarowac drogi kocie - nic nie dzialalem z tymi grzybami. Pozdrawiam i zycze spokojnego wieczoru.
ja to kupowalam bloterki 10 czy tam 20mcg i co 3 dni. Psylocybina tez mozna w styczniu wprowadzam to w zycie.
ewentualnie LSD zalewasz odpowoednia ilosc spirytusu moczysz to 24h i to juz robisz podobnie jak benzo 1m= 20mcg powiedzmy. Jak sie za to wezme zrobie dla Was poradnik bo bede robil cescje na 3 miesiace.
Ps
co do grzybow to szuszons mielisz wvpyl i kapsolki zelowe
dawka 20mg co 3 dni powinna byc odpowiednia .
ewentualnie LSD zalewasz odpowoednia ilosc spirytusu moczysz to 24h i to juz robisz podobnie jak benzo 1m= 20mcg powiedzmy. Jak sie za to wezme zrobie dla Was poradnik bo bede robil cescje na 3 miesiace.
Ps
co do grzybow to szuszons mielisz wvpyl i kapsolki zelowe

30.12.2024, 03:45
A probowaliście jeść opieńki w occie? Niby żadnej psylocybiny nie zawierają ale zjesz i życie od razu jest piękniejsze. A co najlepsze to żeby się nimi delektować to musisz wcześniej ruszyć dupę do lasu. A to już samo w sobie ma działanie antydepresyjne. I nie robię sobie jajec mimo że to może tak wyglądać. Niemagiczne grzybasy też potrafią być magiczne właśnie przez ten czynnyk wyprawy do lasu. Mam nadzieję że kot_kreskowy się ze mną zgodzi.
30.12.2024, 07:37
Bogdan Boner Zgadzam się w milionie procentów, a jaka satysfakcja jak znajdziesz ich dużą, badz jakieś zacne okazy...
EmStO Jeśli chodzi o kapsulki i susz, to mikro jest w przedziale... Nie 20mg ale 100-300mg ;-)
EmStO Jeśli chodzi o kapsulki i susz, to mikro jest w przedziale... Nie 20mg ale 100-300mg ;-)
30.12.2024, 08:01
Bogdan Boner
Wiesz co myślę? Że wyprawa do lasu ma lepsze właściwości niż ćpanie grzybów, niż ćpanie czegokolwiek.
Wiesz co myślę? Że wyprawa do lasu ma lepsze właściwości niż ćpanie grzybów, niż ćpanie czegokolwiek.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
31.12.2024, 03:57
Po cholerę Wam te grzyby, będziecie chodzić tylko lekko przyćpani, a jak odstawicie to cały czar pryśnie.