Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jechał autem po amfetaminie i marihuanie. W jego mieszkaniu znaleźli 2 kilo zioła
13.06.2022, 09:11
Ale wielkie boxy xD I jak dla mnie mieszkanie w bloku zawsze odpada jeśli chodzi o uprawę.
Robię kwa kwa jak kaczka
13.06.2022, 13:30
niech bog go trzyma w opiece
az mi smutno sie zrobiło szkoda chłopa

az mi smutno sie zrobiło szkoda chłopa
pozdrowionka

24.06.2022, 14:53
wystarczy depenalizacja ,podobne prawo do tego z Holandii. W ogóle głupotą jest wsadzanie ludzi którzy chcą się odurzyć do więzienia.
Kara więzienia tak, dla morderców ,pedofilów ,gwałcicieli itp... Ale nie dla kogoś kto chciał po prostu zmienić szarą codzienność i nikomu w ten sposób nie przeszkadza ani nikogo nie krzywdzi.
Alkohol jest dużo groźniejszym narkotykiem niż większość znanych klasycznych dragów ,szkody spowodowane przez alkohol są nieporównywalne do tych spowodowane przez narkotyki..
Kara więzienia tak, dla morderców ,pedofilów ,gwałcicieli itp... Ale nie dla kogoś kto chciał po prostu zmienić szarą codzienność i nikomu w ten sposób nie przeszkadza ani nikogo nie krzywdzi.
Alkohol jest dużo groźniejszym narkotykiem niż większość znanych klasycznych dragów ,szkody spowodowane przez alkohol są nieporównywalne do tych spowodowane przez narkotyki..