Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Siemanko!
Hahaha, zaapamiętam Ziom
Karmią w miarę dobrze, wiadomo ze swoje jedzenie też kupuje i gotuje, różnej maści używki też są, sam je tu wrzucam, jak widzisz telefon też jest wiec tu jak masz pieniadze albo wejście to zalatwi się wszystko. Jak będzie Was coś więcej interesowac to mogę wiecej powiedziec
Nic chwalebnego, w skrócie dużym - grupa, samochody, dziupla
Karmią w miarę dobrze, wiadomo ze swoje jedzenie też kupuje i gotuje, różnej maści używki też są, sam je tu wrzucam, jak widzisz telefon też jest wiec tu jak masz pieniadze albo wejście to zalatwi się wszystko. Jak będzie Was coś więcej interesowac to mogę wiecej powiedziec
Nic chwalebnego, w skrócie dużym - grupa, samochody, dziupla
8 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 8 godzin(y) temu przez SztywnyMisza.)
Siema przecież sand nie ma kartek
( 8 godzin(y) temu)SztywnyMisza napisał(a): Siema przecież sand nie ma kartek
A to kumplu?
*********** Regulamin forum: Zabronione jest publikowanie jakichkolwiek komercyjnych treści (reklam, czyli np. linków do sklepów) bez uzyskania uprzedniej zgody Administratora. Dotyczy to również wiadomości prywatnych oraz sygnaturek. **********
8 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 8 godzin(y) temu przez SztywnyMisza.)
gorila kurwa to coś mi nie wyświetlało tych kartek, wszytko zależy od stężenia jakie jest zrobione , ja jaralem też jak siedziałem kartki na adb buticanie 2g na kartkę a4 od innego v ( już nie działa ) było to w miarę dobre ale nie ma chuja na odcine nawet szoty jaralem ciekawe jakie sand ma stężenie cena była ta sama.
No kurwa wlasnie o to mi chodzi, ja nie wiem ile było kładzione i co do tych moich kartek, ale ten mój czeladnik robił je sam i były tak mocne że na prawdę grube dżangusy jak zapalił 3/4 kratki 1cm na 1cm to po 1,5 minuty padali wyli, dramat i takie chcą kupować, oni się musza do spodu dojebać haha, a niektóre kartki były właśnie takie że był fajny stan, mogłeś 1cm zapalić na raz i głowy nie wylaczalo dlatego szukam kogoś kto byłby w stanie to zrobić lub jakieś opinie o tych kartkach Sanda
Hahaha  Ja w Polsce też siedzialem ale tylko 40 dni bo zatrzymali mnie z Europejskiego nakazu aresztowania do transportu, u mnie sprawa spora i rozwojową, w tym momencie mam za sobą 1,5 roku, wyrok około 5 aczkolwiek tutaj to jest dużo możliwości wyjścia na połowę wyroku czy 2/3 z deportacja i zakazem wjazdu do Niemiec, więc nastawiam się na ten rok, maksymalnie połowę przyszlego, wszystko kwestia $$ ile wylozysz na adwokatów, wiadomo - wszędzie money, money money 😁
A tutaj z kartkami jest mega dobrze ale musi być sieczkarnik w głowie, jak jest to te ćpuny zawsze po to przyjdą, dają i pieniądze, zostawiają zakupy więc jest dobrze. Ja pełne blaty tu sprzedaje i na pojedyncze kratki też, więc jak się dogadamy to też zarobisz z tego pieniazki bo tu możliwości z tym mam bardzo dużo
Haha, a Ty co rozgromiłes że Cię sprawa czeka zwyrolu? 😁
PDW Ziomuś!!!!!!
A, nie, sorry, to jest PZW - pozdrowienia z wiezienia
photos gratis bearbeiten
A tutaj z kartkami jest mega dobrze ale musi być sieczkarnik w głowie, jak jest to te ćpuny zawsze po to przyjdą, dają i pieniądze, zostawiają zakupy więc jest dobrze. Ja pełne blaty tu sprzedaje i na pojedyncze kratki też, więc jak się dogadamy to też zarobisz z tego pieniazki bo tu możliwości z tym mam bardzo dużo
Haha, a Ty co rozgromiłes że Cię sprawa czeka zwyrolu? 😁
PDW Ziomuś!!!!!!
A, nie, sorry, to jest PZW - pozdrowienia z wiezienia
photos gratis bearbeiten
5 godzin(y) temu
Impreza nie wybiera
Teraz nawet z dwie bym potrzebowal żeby porównać do tych co tu miałem, a gdyby były takie jak trzeba to jeżeli oczywiście bys chciał, dogadali byśmy co do $ i robili, bo tu tego potrzeba cały czas
Teraz nawet z dwie bym potrzebowal żeby porównać do tych co tu miałem, a gdyby były takie jak trzeba to jeżeli oczywiście bys chciał, dogadali byśmy co do $ i robili, bo tu tego potrzeba cały czas