Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
115 kg ćpania poszło w pizdu...
29.01.2025, 23:50
Biorąc pod uwagę miejscówkę GARAŻE
nie musiała to być żadna konkurencyjna grupa a zwykły dziadzio, który dziennie widuje jakąś BEEMKĘ do której są wkładane jakieś dziwne siatki przez karka z napisem na czole jego ulubionego klubu, a jak taki jest jeszcze najebany albo w towarzystwie odpowiednich osób to tym bardziej zwraca na siebie uwagę...
to bardzo wrażliwy biznes i mysleć CZEBA o wszystkimmm
nie musiała to być żadna konkurencyjna grupa a zwykły dziadzio, który dziennie widuje jakąś BEEMKĘ do której są wkładane jakieś dziwne siatki przez karka z napisem na czole jego ulubionego klubu, a jak taki jest jeszcze najebany albo w towarzystwie odpowiednich osób to tym bardziej zwraca na siebie uwagę...
to bardzo wrażliwy biznes i mysleć CZEBA o wszystkimmm
mrrrrau

30.01.2025, 01:03
DarkSonia
Myślę, że skoro w grę wchodziły takie ilości, to biznes kręcił się już na tyle długo, że raczej nie robili takiej amatorszczyzny, bo osoby, które tak robią, to łapią pewnie znacznie szybciej.
Chociaż chuj wie, patrząc na udolność pajacyków, w wykrywaniu przestępstw to mogło być i tak, że 3 pijanych Sebastianów kilka razy dziennie podjeżdżało rozjebaną beemką na 3 kołach i ładowali towar to bagażnika.
Myślę, że skoro w grę wchodziły takie ilości, to biznes kręcił się już na tyle długo, że raczej nie robili takiej amatorszczyzny, bo osoby, które tak robią, to łapią pewnie znacznie szybciej.
Chociaż chuj wie, patrząc na udolność pajacyków, w wykrywaniu przestępstw to mogło być i tak, że 3 pijanych Sebastianów kilka razy dziennie podjeżdżało rozjebaną beemką na 3 kołach i ładowali towar to bagażnika.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
30.01.2025, 04:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.01.2025, 04:55 przez kot_kreskowy.)
DarkSonia M7G9O
"Garaż - pomieszczenie lub budynek służący do przechowywania pojazdów, takich jak samochody, motocykle, rowery itp. Garaże są zwykle wyposażone w bramy lub drzwi umożliwiające łatwy wjazd i wyjazd pojazdom oraz zapewniające bezpieczne przechowywanie."
"Garaż - pomieszczenie lub budynek służący do przechowywania pojazdów, takich jak samochody, motocykle, rowery itp. Garaże są zwykle wyposażone w bramy lub drzwi umożliwiające łatwy wjazd i wyjazd pojazdom oraz zapewniające bezpieczne przechowywanie."

NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
(30.01.2025, 01:03)M7G9O napisał(a): DarkSonia
WIESZ...
jak sobie poczytasz newsy z łapanek, to tam jak byk pisze w jaki sposób i kiedy łapali tych przesztepców
to że ktoś siedzi w branży nie znaczy, że nie popełnia błędów lub po prostu juz ma tak wyjebane że na cwaniaka idzie z dwiema torbami 25kg mefa przez miasto no bo kurwa czemu nie.
Wielka kasa nie zawsze znaczy - inteligencja - czasami po prostu fart albo działanie jak niektóre grupy kibolskie masz problem to wpierdol, a potem - jest problem.
Pytanie tylko jak długo taka taktyka wytrzyma, jeden się wystraszy i nie poleci na pały, drugi zbierze grupke i odda a trzeci najzwyczajniej w świecie się wysprzęgli, a inny jeszcze swojej grupy się wystraszy jak dostanie jakieś zlecenie nie po jego myśli, ten światek rządzi się swoimi prawami.
no ale - myślec tak czy siak CZEBAAA

-myślę że długośc interesu tu raczej nie wiele nam powie ( chyba że mówimy o innym interesie ale to też czasami nie idzie w parze z wiadomo czym ), życie potrafi czasami zaskoczyć, a sam fakt ogarniania tematu na garażach raczej jak dla mnie sam się o przypał prosił, bo to teren publiczny... każdy zupełnym przypadkiem mógłbyć świadkiem niecodziennych przeładunków, a jak do tego dochodziły zapachy jeszcze to juz mamy z górki.

mrrrrau

30.01.2025, 18:15
DarkSonia
W sumie racja.
Aczkolwiek dalej myślę, że żeby dostać się wyżej nawet w hierarchii pseudokibiców, to trzeba cechować się przynajmniej trochę większą inteligencją od tych naćpanych łebków, którzy pytają Cię pod klatką "co się kurwa patrzysz?" albo "za kim jesteś" (Zawsze mówcie, że za Małyszem)
Stawiałbym na to, że garaż był po prostu dziuplą na większe ilości. Co jakiś czas przyjeżdżał tam ktoś "zaprakować", zamykał się w garażu, ładował do bagażnika 1-2kg i rozwoził po klawiszach w całym mieście, a wpadli tylko dlatego, że jakiś kabelek się rozjebał. Ale to tylko moje domysły.
PS. Dwie torby po 25kg mefa, to razem 50kg, czyli przeciętna waga takiego pseudokibica.
Wątpię, że ktoś tyle nosił i to nie ze względu na strach przed złapaniem.
W sumie racja.
Aczkolwiek dalej myślę, że żeby dostać się wyżej nawet w hierarchii pseudokibiców, to trzeba cechować się przynajmniej trochę większą inteligencją od tych naćpanych łebków, którzy pytają Cię pod klatką "co się kurwa patrzysz?" albo "za kim jesteś" (Zawsze mówcie, że za Małyszem)
Stawiałbym na to, że garaż był po prostu dziuplą na większe ilości. Co jakiś czas przyjeżdżał tam ktoś "zaprakować", zamykał się w garażu, ładował do bagażnika 1-2kg i rozwoził po klawiszach w całym mieście, a wpadli tylko dlatego, że jakiś kabelek się rozjebał. Ale to tylko moje domysły.
PS. Dwie torby po 25kg mefa, to razem 50kg, czyli przeciętna waga takiego pseudokibica.
Wątpię, że ktoś tyle nosił i to nie ze względu na strach przed złapaniem.

30.01.2025, 18:21
NO TO SIĘ KURWA ZDZIWISZ 
bo w naszych newsach masz jak sobie przewiniesz ze 2-3 miesiące... własnie taką łapankę, kiedy bodajże 2 torby po 25kg mefa chłop niósł do samochodu...
to był okres bodajże 2-3 miesięcyu kiedy nie było mefa na rynku tzn może i były albo resztki, albo wyjebki... bo w okolicach wakacji i po nich pozamykali tyle fabryk, że głowa boli... a towar był liczony w tonach.

bo w naszych newsach masz jak sobie przewiniesz ze 2-3 miesiące... własnie taką łapankę, kiedy bodajże 2 torby po 25kg mefa chłop niósł do samochodu...
to był okres bodajże 2-3 miesięcyu kiedy nie było mefa na rynku tzn może i były albo resztki, albo wyjebki... bo w okolicach wakacji i po nich pozamykali tyle fabryk, że głowa boli... a towar był liczony w tonach.
mrrrrau

30.01.2025, 18:57
W takim razie tragarzem musiał być ten, który w grupie przypominał bardziej "Stracha" a nie "Zupę" albo "Babcię".

30.01.2025, 19:10
pamiętam że tam chyba były 4 sportowe torby takie na siłownie wypełnione mefedronem po 25 kg jakos tak - a caly interes byl w pseudo-silowni ogarniany
jak znajde chwile to ci tego newsa znajde
jak znajde chwile to ci tego newsa znajde
mrrrrau

01.02.2025, 20:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.02.2025, 20:45 przez Rweqerew333.)