Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze spostrzeżenia związane z saa
10.02.2025, 18:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.02.2025, 18:45 przez Tornado1987.)
Ja bardzo dobrze wiem jak to się robi. Popatrz na pierwszy post który napisałeś mieszkałem z gościem który walił to dożylnie 😅. Nie żebym się coś tu s*** ale to twoje słowa.
Maniek napisał 10.02.2025, 18:52:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa. Oznaczanie użytkownika: @pierwsze trzy litery nickname, potem wybierasz nickname z listy, która się pojawi.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa. Oznaczanie użytkownika: @pierwsze trzy litery nickname, potem wybierasz nickname z listy, która się pojawi.
11.02.2025, 05:37
Dodam od siebie że saa w połączeniu z używkami bardzo słabo to wygląda jeżeli jeszcze ktoś regularnie się suplementuje. Są momenty w których zawodnik korzysta z pewnych dragów wspomagaczy ale robi to tylko w określonym celu tylko gdy ma jakieś zawody i tak dalej przygotowania. Niestety bywa i tak że takie przygotowania tak się niektórym podobają że zostają w temacie na dużo dłużej no i źle to wygląda potem kwestie uzależnieniowe i tak dalej
11.02.2025, 08:01
(10.02.2025, 18:34)Tornado1987 napisał(a): Ja bardzo dobrze wiem jak to się robi. Popatrz na pierwszy post który napisałeś mieszkałem z gościem który walił to dożylnie 😅. Nie żebym się coś tu s*** ale to twoje słowa.
A kurwa rzeczywiście - pojebało mi się.
Mój współlokator palił codziennie marihuanę do teścia i byl tak jakby tykającą bombą, która niewiadomo kiedy wybuchnie - miała ataki złości i krzyczał na innych. Nie potrafił sobie poradzić również w stresujących sytuacjach i reagował agresja. No taki przedszkolak, tylko że przypakowany.
12.02.2025, 07:45
To akurat jest bez sensu jarać i brać teścia palenie marychy powoduje podnoszenie się estradiolu hormon żeński który potem musisz obniżać inhibitorami aromatazy. Podnoszenie się estro wpływa na psychikę libido sylwetkę.....
Maniek napisał 12.02.2025, 08:15:
12.02.2025, 08:36
Tornado1987
No to mówię - gość miał całą gamę nastrojów w ciągu dnia plus w sytuacjach stresowych wpadał w furię.
Do tego twierdził, że marihuana to nie narkotyk i wcale nie ma żadnego problemu, a ja jestem wrakiem xD
No to mówię - gość miał całą gamę nastrojów w ciągu dnia plus w sytuacjach stresowych wpadał w furię.
Do tego twierdził, że marihuana to nie narkotyk i wcale nie ma żadnego problemu, a ja jestem wrakiem xD