Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ełk - W wiadrze schował 5 kg narkotyków
23.02.2025, 09:52
Dulux, Dekoral, Flugger, Śnieżka...
Cała ta maskarada jak krew w piach jeśli farba była biała
Cała ta maskarada jak krew w piach jeśli farba była biała

NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
27.02.2025, 00:40
(22.02.2025, 21:15)kurvvisko napisał(a): Czeslawo niestety trzeba mieć dobry mózg, by nie wpadać przez tak błahe zaniedbania.Oczywiście, gorzej jest jak ktoś bawi się w biznesmena, a zarazem ćpa, z reguły takie połączanie nie wróży nic dobrego, może tutaj te błędy przez to? Można mieć plan, zabezpieczania, ale co z tego, jak najsłabszym ogniwem jest najczęściej człowiek…
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
27.02.2025, 12:03
(21.02.2025, 19:30)M7G9O napisał(a): Ciekawe czy w przypadku takich ilości zarzut rozprowadzania jest przybijany automatycznie, czy muszą być przynajmniej jakiekolwiek poszlaki na to wskazujące.
Ktoś wie?
Zależy od prokuratora i od tego co znajdą. Jak zabiorą ci telefony i je odblokują zobacza dziwne SMS-y to prokurator robi odrębne postępowanie o handel i ściąga z bilingów wszystkie osoby z którymi się kontaktowałeś na sprawie są przesłuchiwani z nadzieją że ktoś się rozpierdoli że cos brał od ciebie
Ja miałem 300g zabrali mi iPhone którego 2 lata już nie mogą odblokować miałem odrębne postępowanie z którego nic nie wynikło. Przez zabezpieczenia telefonu. Także byłem karany tylko z jednej sprawy za posiadanie. Zależy też jakie informacje o tobie mają i jak bardzo podpadłeś 😂
Be objective and honest.
27.02.2025, 22:11
Zwracasz uwagę na siebie z takim telefonem jak napisałeś ja kiedyś iphony 7 na trapphony kupowałem to właśnie taki leży gdzieś w Lublinie i próbują go trzeci rok rozkodować albo dali sobie już spokój
Be objective and honest.