Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
a-PVP - Opinie o produkcie
07.03.2025, 11:36
Sniffiarz97 Na ten moment raczej nikt nie zamawiał, więc jeśli masz możliwość to zamów i zrób zdjęcie.
07.03.2025, 13:49
Lifeisbrutal ja 10 g zamowilem jak doleci dam znac jak wyglada , bo testowac nie bede tego 
Czeslawo wlasnie czekam jeszcze : D

Czeslawo wlasnie czekam jeszcze : D
11.03.2025, 20:29
ZmiataZplanszy
Doleciało? Pisałeś parę dni temu, że zmówiłeś jakaś opinia? Jestem bardzo ciekawy jak oceniasz?
Ktoś jeszcze zamawiał? Jak tak to dzielcie się info na ten temat – bardzo pożądane.
Doleciało? Pisałeś parę dni temu, że zmówiłeś jakaś opinia? Jestem bardzo ciekawy jak oceniasz?
Ktoś jeszcze zamawiał? Jak tak to dzielcie się info na ten temat – bardzo pożądane.

Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
12.03.2025, 06:12
Ja cały czas czekam na swoją paczkę. Jak będę miał je już przy sobie to porobie zdjęcia aby każdy wiedział jak wygląda
19.03.2025, 21:05
Witam wszystkich.
Gołąb doleciała pakowanie w porządku.
Sama substancja ciemnobrązowej barwy, widocznie mokra i nieodparowana do końca w zapachu czuć rozpuszczalnik.
I teraz co do samej jej jakosci i działania to niestety, ale muszę stwierdzić, że to nie jest aPVP, a raczej MDPHP.
Vapo po chwili jest gryzące i "smakuje" grzybami leśnymi identycznie jak mdphp, a nie tym charakterystycznym posmakiem alfy.
Działanie też jest głownie uderzające w noradrenaline i bardzo słabo dopamine.
Nie wiem czy może ktoś oszukał vendora na materiale czy jak, ale niestety nie mogę polecić tej substancji :/
Gołąb doleciała pakowanie w porządku.
Sama substancja ciemnobrązowej barwy, widocznie mokra i nieodparowana do końca w zapachu czuć rozpuszczalnik.
I teraz co do samej jej jakosci i działania to niestety, ale muszę stwierdzić, że to nie jest aPVP, a raczej MDPHP.
Vapo po chwili jest gryzące i "smakuje" grzybami leśnymi identycznie jak mdphp, a nie tym charakterystycznym posmakiem alfy.
Działanie też jest głownie uderzające w noradrenaline i bardzo słabo dopamine.
Nie wiem czy może ktoś oszukał vendora na materiale czy jak, ale niestety nie mogę polecić tej substancji :/