Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CRYSTAL METH & MDPHP gdzie najlepiej
23.03.2025, 00:19
(21.03.2025, 23:16)Bortak42 napisał(a): Szczerze. Odpuść sobie te substancje, bo bez doświadczenia to sobie krzywdę zrobisz.
Nigdy nie zrozumiem takich ostrzegaczy jak Ty.
Nie znasz chłopa, a z góry zakładasz, że nie ma doświadczenia. Zapisz się może do BHP albo do sanepidu. Tam takich szukają.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
Nie, a tak serio już do rzeczy to jest, co najmniej jeden vendor w clearnecie, co sprzedaje metę, ale na tym forum obecnie nie ma takich, co to sprzedają. Chociaż nie wiem, czy mam na myśli tego samego vendora, czy innego, o którym ktoś wspominał już.
24.03.2025, 20:25
(24.03.2025, 16:19)Bortak42 napisał(a): Nie, a tak serio już do rzeczy to jest, co najmniej jeden vendor w clearnecie, co sprzedaje metę, ale na tym forum obecnie nie ma takich, co to sprzedają. Chociaż nie wiem, czy mam na myśli tego samego vendora, czy innego, o którym ktoś wspominał już.
a jak moglbym sie tego dowiedziec?

24.03.2025, 20:29
Jeśli mówimy o tym samym vendorze, to znajduje się on tutaj na forum w dziale "nieuczciwe sklepy" i znajduje się tam nie bez powodu.
Nie polecam się tam zaopatrywać.
Szczególnie że w przypadku metaamf próg zamówienia to 1500 zł.
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym
(24.03.2025, 20:29)M7G9O napisał(a): Jeśli mówimy o tym samym vendorze, to znajduje się on tutaj na forum w dziale "nieuczciwe sklepy" i znajduje się tam nie bez powodu.
Reklamuje go hypek chyba, ale różnie piszą o tym sklepie. Można kupić minimalnie 10 gram tego meth w jednym zamówieniu.