Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
XTC Pills - Opinie o produkcie
06.06.2025, 16:29
Ziomek też dostał te piguły w jego imieniu będę pisał tutaj recki jak już zacznie testy bo nie ma tutaj konta, mimo, że namawiam go żeby założył to nie chce.
![[Obrazek: 3aa8095fb47b17f21791541a873e513d.jpg]](https://gekkk.co/storage/v/3aa8095fb47b17f21791541a873e513d.jpg)
🟩 Lacoste (zielony, 300mg)
🦎
- Wygląd: Czysta, dobrze sprasowana, logo dobrze odwzorowane od LL a to porządna firma.
- Efekty: Szybki start (~30-45 min), intensywne uczucie euforii i empatii, oczy ratatatata i zajebiscie no co tu mowic.
- Moc: Wysoka – 300 mg to dawka bardzo silna nawet dla osób z tolerancją.
- Działania uboczne: Dosyć silny zjazd, suchość w ustach, trudności ze snem - po aplikacji 3szt. - 9h.
- Uwaga: Zalecana pół tabletki max – dawka 300 mg to 2–3x średnia rekreacyjna.
- Ocena: ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
🟥 Audi (różowy)
- Wygląd: Popularna wersja z poprzednich lat ale o wiele lepiej przypadły mi zielone.
- Efekty: Łagodniejszy niż Lacoste, ale stabilny i długotrwały.
- Moc: 300 mg MDMA
- Uwaga: Dobre dla „średnio zaawansowanych”, nie dla początkujących.
- Ocena: ⭐⭐⭐⭐/5 (4.5/5)
Przyznam, że te które tu u 👻*byly vendor* były 2 - nie robiły tak dobre jak jedna 🦎
Dziekuje, High-LifeMarket - ✔🧨
08.06.2025, 08:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.06.2025, 08:24 przez Lifeisbrutal.)
XTC Audi 300mg jest to naprawdę świetna piguła chyba najlepszą jaką zjadłem.
![[Obrazek: IMG-20250608-091653-478.jpg]](https://i.ibb.co/YBfWQHSx/IMG-20250608-091653-478.jpg)
~ ciepło rozpływa się na całym ciele.
~euforia bardzo duża
~ duża empatia
~ zwiększona wrażliwość na dotyk
~ pozytywne nastawienie do po robienia czegoś
( chciało się słuchać muzyki, wyjść na spacer)
- ogromna ochota na chemsex
Piguła gdy zaczyna działać rozlewa się lekko światło, serce zaczyna lekko bić ( ale bez żadnych skutków ubocznych typu wyjebane ciśnienie czy coś w ten deseń). Obraz staje się bardziej wyrazisty z minuty na minutę w tym kolory WOW nie ma nic lepszego. Człowiek po pigułe czuje się taki lekki przy czym emocje są dość silne. Poprzez wystąpienie empatii pojawia się dużą chęć na bajere z jakąś kobietką ładną. Wrażliwość na dotyk sprawia, że chciałaby się mieć w objęciach jakąś kobietę. Serotonina gra tutaj dużą rolę jest jej naprawdę dużo w XTC AUDI 300ng. Muzyka wchodzi cudownie aż nogi same zgodzą do tańca.
Ocena 10/10
( Opinia ziomka po wczorajszym zażyciu Audi 300mg, opisałem jego efekty jakie odczuwał swoimi słowami żeby miało to skład i ład.
High-LifeMarket 😎
![[Obrazek: IMG-20250608-091653-478.jpg]](https://i.ibb.co/YBfWQHSx/IMG-20250608-091653-478.jpg)
~ ciepło rozpływa się na całym ciele.
~euforia bardzo duża
~ duża empatia
~ zwiększona wrażliwość na dotyk
~ pozytywne nastawienie do po robienia czegoś
( chciało się słuchać muzyki, wyjść na spacer)
- ogromna ochota na chemsex
Piguła gdy zaczyna działać rozlewa się lekko światło, serce zaczyna lekko bić ( ale bez żadnych skutków ubocznych typu wyjebane ciśnienie czy coś w ten deseń). Obraz staje się bardziej wyrazisty z minuty na minutę w tym kolory WOW nie ma nic lepszego. Człowiek po pigułe czuje się taki lekki przy czym emocje są dość silne. Poprzez wystąpienie empatii pojawia się dużą chęć na bajere z jakąś kobietką ładną. Wrażliwość na dotyk sprawia, że chciałaby się mieć w objęciach jakąś kobietę. Serotonina gra tutaj dużą rolę jest jej naprawdę dużo w XTC AUDI 300ng. Muzyka wchodzi cudownie aż nogi same zgodzą do tańca.
Ocena 10/10
( Opinia ziomka po wczorajszym zażyciu Audi 300mg, opisałem jego efekty jakie odczuwał swoimi słowami żeby miało to skład i ład.
High-LifeMarket 😎
10.06.2025, 07:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.06.2025, 07:48 przez Lifeisbrutal.)
🌟 Lacoste XTC piguła totalny SZTOS. 🌟
Jestem świecie przekonany, że ta piguła zrobi na każdym wrażenie.
![[Obrazek: IMG-20250610-082908-521.jpg]](https://i.ibb.co/jkcY10Xk/IMG-20250610-082908-521.jpg)
Produkt prezentuje się tak jak widać wyżej na zdjęciu. Logo bardzo dobrze widoczne.
Efekty jakie wystąpiły po pigułe to:
~ pewność siebie ☑️
~ wzrost energii ☑️
~ silne poczucie pewności siebie i miłości do całego świata ☑️
~ zwiększona wrażliwość na światło, muzykę itp ☑️
Czas działania kilka godzin ⏰
Ocena 10/10
Jestem świecie przekonany, że ta piguła zrobi na każdym wrażenie.
![[Obrazek: IMG-20250610-082908-521.jpg]](https://i.ibb.co/jkcY10Xk/IMG-20250610-082908-521.jpg)
Produkt prezentuje się tak jak widać wyżej na zdjęciu. Logo bardzo dobrze widoczne.
Efekty jakie wystąpiły po pigułe to:
~ pewność siebie ☑️
~ wzrost energii ☑️
~ silne poczucie pewności siebie i miłości do całego świata ☑️
~ zwiększona wrażliwość na światło, muzykę itp ☑️
Czas działania kilka godzin ⏰
Ocena 10/10
16.06.2025, 13:00
Zamowione ; )
Czekam, po zobaczeniu opinii musze to wytestowac, jak dziala tak jak piszecie to bedzie niebo na ziemi :×
Czekam, po zobaczeniu opinii musze to wytestowac, jak dziala tak jak piszecie to bedzie niebo na ziemi :×
23.08.2025, 11:29
Dostałem Audi i Lacoste w samplu oddałem dla murzyna powiedział że bardzo dobre ale lepsza zielona chyba bo po czerwonej miał problemy gastryczne 😂
Be objective and honest.
XTC Pills Audi – 300mg
Po raz pierwszy będę raczył się XTC, zamówiłem powyższy temat. Jakieś rady, sugestie dla nowicjusza? Planuję wziąć najpierw 1/2 tabletki nie wiem natomiast, czy i kiedy dorzucić drugą połówkę?
Mam jeszcze 3cmc i amfetaminę, można to jakoś fajnie połączyć?
Po, którym z tych środków najbardziej wzrasta libido?
Po raz pierwszy będę raczył się XTC, zamówiłem powyższy temat. Jakieś rady, sugestie dla nowicjusza? Planuję wziąć najpierw 1/2 tabletki nie wiem natomiast, czy i kiedy dorzucić drugą połówkę?
03.09.2025, 00:11
Najpierw Linia Andrzeja, na drugą dziurę wpada 3cmc i dopiero wtedy wpada Piguła, ale pamiętaj, żeby całą wziąć bo inaczej cały rytuał pójdzie się pikolic.
A tak poważnie, to wszystko zależy od twojego organizmu i od dawki. Andrzej jak i 3cmc jest stymulujący i wzmacnia libido, ale z historii Pani Haliny to przy Andrzeju może pojawić się problem z skończeniem.
Jeśli chodzi o mieszanie składników to niby można, tylko po co ??? Chcesz zapaść w śpiączkę czy moze dostać zespołu serotoninowego?
Weź najlepiej zdecyduj co chcesz wziąć tego dnia i się tego trzymaj. Jeśli chcesz sobie zarzucić pixe, to wal śmiało i możesz uwierzyć, że będziesz zadowolony i żadne zjebane mixy nie są ci potrzebne
Zabawa zabawą, ale priorytet to zdrowie. Chyba nie chcesz ostatni raz tripowac
A tak poważnie, to wszystko zależy od twojego organizmu i od dawki. Andrzej jak i 3cmc jest stymulujący i wzmacnia libido, ale z historii Pani Haliny to przy Andrzeju może pojawić się problem z skończeniem.
Jeśli chodzi o mieszanie składników to niby można, tylko po co ??? Chcesz zapaść w śpiączkę czy moze dostać zespołu serotoninowego?
Weź najlepiej zdecyduj co chcesz wziąć tego dnia i się tego trzymaj. Jeśli chcesz sobie zarzucić pixe, to wal śmiało i możesz uwierzyć, że będziesz zadowolony i żadne zjebane mixy nie są ci potrzebne
Zabawa zabawą, ale priorytet to zdrowie. Chyba nie chcesz ostatni raz tripowac
(02.09.2025, 22:56)Babajaga napisał(a): XTC Pills Audi – 300mg
Odnośnie libido to skacze w górę z reguły po wszystkim co wymieniłeś, pytanie tylko po czym będzie szansa coś z kobietkami podziałać.
Sprzęt zazwyczaj robi się „pluszowy” po fecie, emka też go zmiękczy
, 3-CMC według mnie najmniej – w sensie zapodasz i możesz działać.Wszystko zależy też od dawki… jeśli jesteś początkujący, to warto iść z MDMA w ilości pół pixsy, bo okolicę 300mg potrafią zmóżdżyć mistrza Yodę.
Kiedy dodać „Audi” drugą połówkę? Jak będziesz czuł, że temat schodzi… tak najbezpieczniej.
Dobrej imprezy ale z elementami rozwagi (tak wiem, że to w cholerę trudne)
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)
![[Obrazek: IMG20250823084254-1-1.jpg]](https://i.ibb.co/DP9F1fwG/IMG20250823084254-1-1.jpg)
![[Obrazek: IMG20250823084337-1.jpg]](https://i.ibb.co/vv60xPqV/IMG20250823084337-1.jpg)