Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz po sample?
18.08.2025, 15:36
darmowe sample masz w sklepie Legaldarkbuzz na stronie normalnie w zakładce free samples pobierasz sobie, drugi to pablo escobar
21.08.2025, 08:18
Pisałem do Legaldarkbuzz napisał że nie ma już darmowych sampli także to nieaktualne jedynie pablo escobar zostaje więcej darmówek nie znalazłem
21.08.2025, 21:48
22.08.2025, 01:04
Raczej te nagrody za aktywność mają pełnić funckję stałego napływu recenzji i monitoringu jakości substancji od Escobara a mniej darmowego ćpania. W ten sposób forumowicze mają regularną małą falę informacji na temat obecnego sortu, bez potrzeby wydawania pieniędzy / ryzykowania. Owszem, jest to darmo, ale patrzenie na nagrody za aktywność spłyca całą inicjatywę do darmowe ćpańska a nie wspierania witalności forum.
22.08.2025, 17:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.08.2025, 17:54 przez inked_kawadrat.)
Dlatego moim zdaniem powinno się sprawdzać również „jakość” aktywności, czy coś wnosi czy to tylko srety pierdolety, być może nawet ratio post:plusik
Ja tam nikomu do kieszeni nie zaglądam ale fajnie jakby osoby które dostają nagrody były też zweryfikowanymi kupcami za swoje bo mam wrażenie jakby kombinacje i żebry o darmowy sort były co raz bardziej widoczne.
A tak jeśli mamy typa który ma dobry współczynnik postów do plusów i te plusy są za rzeczowe posty, a do tego historia chociaż jednego zakupu z recenzjami, lub po prostu kilku między otrzymywaniem nagród to będzie łatwo wyeliminować naciągaczy którzy walą „puste posty”
Tak sobie tylko gdybam
Ja tam nikomu do kieszeni nie zaglądam ale fajnie jakby osoby które dostają nagrody były też zweryfikowanymi kupcami za swoje bo mam wrażenie jakby kombinacje i żebry o darmowy sort były co raz bardziej widoczne.
A tak jeśli mamy typa który ma dobry współczynnik postów do plusów i te plusy są za rzeczowe posty, a do tego historia chociaż jednego zakupu z recenzjami, lub po prostu kilku między otrzymywaniem nagród to będzie łatwo wyeliminować naciągaczy którzy walą „puste posty”
Tak sobie tylko gdybam