Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak osoby z Twojego otoczenia dowiedziały się, że coś bierzesz? 18/08/25
18.08.2025, 21:10
dostałam sama zadanie żeby zrobić to z tym co mam i wybrać co najlepsze dla mnie wiem że to moje zdrowie za to sama sobie szkodzę z tym że mi tam pomagają inni nie jak zawsze że sama muszę sobie razdzić i dali mi spróbować tego co mieli akurat anfetaminę dowiedzieli się teraz że biorę ten dzień zapamiętałam na zawsze dowiedzieli się że biorę
19.08.2025, 13:52
Mnie do Monaru chcieli wyjebać. Nie przyjęli mnie bo nie jestem w spectrum takiego przypadku xD
20.08.2025, 10:54
głupio zrobiłem, że niektórym powiedziałem (ludziom, którym nie powinienem ufać)
a tak to rodzina ani dziewczyna nie wiedzą - poza tym i tak ja nie ćpam często, czasem tylko coś przetestuje
a tak to rodzina ani dziewczyna nie wiedzą - poza tym i tak ja nie ćpam często, czasem tylko coś przetestuje
Ja jestem tym, który puka
20.08.2025, 11:09
Zarwanie nocek, Jadlowstret, palenie fajek
Mój sygnał, że coś było jedzone to że palę papierosy. Normalnie nie jaram xd
Mój sygnał, że coś było jedzone to że palę papierosy. Normalnie nie jaram xd
21.08.2025, 05:57
ja sam zaproponowałem znajomym marihuanę jeszcze w gimnazjum w 3 klasie nie pamiętam dokładnie czy na komersie czy jakieś urodziny chcieli spróbować powiedziedziałem że załatwie no i żeśmy palili
21.08.2025, 21:41
Paru osobom znajomym powiedziałem wprost (nigdy tego by się nie spodziewały po mnie).
Rodzina podejrzewa, ale jest to na zasadzie tematu taboo i czegoś co nigdy nie padło czarno na białym. Po prostu, czasem mniej lub bardziej zasadnie jestem oskarżany o branie (nie wiadomo czego, jak, gdzie, kiedy), ale wciąż pada i tyle. Nigdy nie zostałem złapany na gorącym uczynku, ani nie widziałem powodu, aby się przyznać przed nimi.
Rodzina podejrzewa, ale jest to na zasadzie tematu taboo i czegoś co nigdy nie padło czarno na białym. Po prostu, czasem mniej lub bardziej zasadnie jestem oskarżany o branie (nie wiadomo czego, jak, gdzie, kiedy), ale wciąż pada i tyle. Nigdy nie zostałem złapany na gorącym uczynku, ani nie widziałem powodu, aby się przyznać przed nimi.