Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2-CMC - Opinie o produkcie
Mirosound powiem ci tak, po pierwszym rozpakowaniu 2cmc rzucił mi się charakterystyczny i przyjemny znany mi zapach dużo myślałem nad tym zapachem i sobie przypomniałem taki sam zapach miało najlepsze w moim życiu 4cmc które próbowałem i brałem z rcchem grube lata temu te 4cmc robiło furorę daj Bóg, żeby @High-LifeMarket ogarnął takiej samej jakości 4cmc jak te 2cmc to pozamiata rynek chlorów jestem pewien. Mam nadzieję że to przeczyta
Nie ma żadnej osoby która by narzekała na te 2cmc a myślałem że będzie klapa serio.
Konrad Curze mordo kochana chciałbym wam coś więcej napisać ale sam nie próbowałem więc ciężko mi coś napisać ale jest mega aktywne i dobrej jakości na bank działanie? Mówią że wyważone 50/50 speed w stosunku do euforii.
Nie ma żadnej osoby która by narzekała na te 2cmc a myślałem że będzie klapa serio.
Konrad Curze mordo kochana chciałbym wam coś więcej napisać ale sam nie próbowałem więc ciężko mi coś napisać ale jest mega aktywne i dobrej jakości na bank działanie? Mówią że wyważone 50/50 speed w stosunku do euforii.
Be objective and honest.
23.08.2025, 23:18
przy mojej tolerce...
to bym układała 1g lajny...
a tak ogólnie, spoko substancja...
to bym układała 1g lajny...
a tak ogólnie, spoko substancja...