Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy jesteś w jakiś sposób zabezpieczony na przyszłość? 21/08/2025
21.08.2025, 21:07
Finansowo? Ni cholery.
Wykształcenie? Podobna sytuacja
Z plusów mam dach nad głową i jakąś ziemię, do tego trochę kapitału utopionego w moich pasjach, zatem w sytuacji kryzysowej mógłbym to sprzedać i coś na tym zarobić. Z innych "zabezpieczeń" staram się być na bierząco z wydarzeniami polityki Zachodu i po prostu dostrzegać jakieś procesy społeczne / kulturowe.
Wykształcenie? Podobna sytuacja
Z plusów mam dach nad głową i jakąś ziemię, do tego trochę kapitału utopionego w moich pasjach, zatem w sytuacji kryzysowej mógłbym to sprzedać i coś na tym zarobić. Z innych "zabezpieczeń" staram się być na bierząco z wydarzeniami polityki Zachodu i po prostu dostrzegać jakieś procesy społeczne / kulturowe.
23.08.2025, 07:45
Nie jestem bo nic się mnie nie trzyma...
W niektórych kwestiach jestem nieodpowiedzialny.
Rodzice robią co mogą bym się ogarnął bo też tu wchodzi w grę moje zabezpieczenie na przyszłość.
W niektórych kwestiach jestem nieodpowiedzialny.
Rodzice robią co mogą bym się ogarnął bo też tu wchodzi w grę moje zabezpieczenie na przyszłość.
27.08.2025, 17:19
Na chwilę obecną niestety nie ale na własne życzenie.
Jak byłem teraz kilka lat w nl zarabiałem w chuj dobrze a wszystko przejebalem.
Uzależnienie od trawy tak silne że wydawałem na to niesamowite pieniądze.
Do tego jakiś grubszy weekendowy melanż, raz rzadziej raz częściej i hajs się rozpływał tak że głowa mała.
Głównie dlatego wróciłem do Polski, mimo że mogę ogarnąć bez problemu pierwszy raz od nastu lat nie chce palić bo wiem jak to się skończy.
Aktualnie leci piąty tydzień bez jarania i mam nadzieję dam radę wytrzymać jak najdłużej, może rok może dwa.
Dlaczego? Bo znalazłem taką pracę że sam w to nie wierzę i czuję jakbym dostał kolejną szansę od losu - chciałbym w końcu odłożyć chociaż 10 koła na czarna godzinę i z moich aktualnych marzeń to tyle bo chciałbym w końcu poczuć spokój i bezpieczeństwo.
A jak się uda kupić wymarzone auto to będzie fajnie chociaż materialista nie jestem. Ale co jak co, dobra bmka „piątka” zła nie jest
Jak byłem teraz kilka lat w nl zarabiałem w chuj dobrze a wszystko przejebalem.
Uzależnienie od trawy tak silne że wydawałem na to niesamowite pieniądze.
Do tego jakiś grubszy weekendowy melanż, raz rzadziej raz częściej i hajs się rozpływał tak że głowa mała.
Głównie dlatego wróciłem do Polski, mimo że mogę ogarnąć bez problemu pierwszy raz od nastu lat nie chce palić bo wiem jak to się skończy.
Aktualnie leci piąty tydzień bez jarania i mam nadzieję dam radę wytrzymać jak najdłużej, może rok może dwa.
Dlaczego? Bo znalazłem taką pracę że sam w to nie wierzę i czuję jakbym dostał kolejną szansę od losu - chciałbym w końcu odłożyć chociaż 10 koła na czarna godzinę i z moich aktualnych marzeń to tyle bo chciałbym w końcu poczuć spokój i bezpieczeństwo.
A jak się uda kupić wymarzone auto to będzie fajnie chociaż materialista nie jestem. Ale co jak co, dobra bmka „piątka” zła nie jest
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
05.09.2025, 17:07
Własna chata/mieszkanie to już spokojny sen do końca życia.
Choćbyś stracił wszystko, został bez pracy, przyjaciół i na wózku, to zawsze masz gdzie spać.
Na media i jedzenie można wyrobić nawet chociażby żebrając na ulicy.
Ale zabawni są ludzie, którzy walą kredyt na 40 lat na mieszkanie i uważają, że "w końcu są wolni"
Choćbyś stracił wszystko, został bez pracy, przyjaciół i na wózku, to zawsze masz gdzie spać.
Na media i jedzenie można wyrobić nawet chociażby żebrając na ulicy.
Ale zabawni są ludzie, którzy walą kredyt na 40 lat na mieszkanie i uważają, że "w końcu są wolni"
14.09.2025, 14:46
Czemu jak by płacić tam jakiś tysiąc kredytu a być na swoim to według mnie zajebista opcja tylko w tych czasach przy kredycie 260k trzeba oddać pewnie 360k i to jest pojebane.
Ja znowu nie rozumiem ludzi którzy mają +40 i mieszkają z rodzicami, ba, 30+ już bym wolał na jakimś sqoucie wyladawac
Ja znowu nie rozumiem ludzi którzy mają +40 i mieszkają z rodzicami, ba, 30+ już bym wolał na jakimś sqoucie wyladawac
Maniek napisał 14.09.2025, 15:10:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoją wypowiedź.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoją wypowiedź.
Mam silną psychikę
14.09.2025, 21:11
A teraz wyobraź sobie, że z dnia na dzień zostajesz bez pracy i kaflem kredytu co miesiąc.
Oj Synu, jeszcze z pół metra musisz zjeść
Oj Synu, jeszcze z pół metra musisz zjeść
Nie wiem, na dzień dzisiejszy jestem w stanie ogarnąć sobie pracę w wielu miejscach i raczej za tyle że ten tysiąc mi gdzieś tam wystaje z wypłaty, poza tym mam oszczędności. W ostateczności mieszkanie można wynająć i gdzieś wyjechać. Oczywiście zdaje sobie sprawę że nie wszyscy są w stanie działać jak ja. Mam znajomych którzy żyją z miesiąca na miesiąc i im ciągle brakuje a wydają większą część zarobków na używki.
Mam silną psychikę

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)

![[Obrazek: FB-IMG-1590836986355.jpg]](https://i.ibb.co/1YYPSkLt/FB-IMG-1590836986355.jpg)