Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Na co w pierwszej chwili zwracasz uwagę u płci przeciwnej? 21/09/25
24.09.2025, 20:15
Ahhh, a miałem nadzieję na populistyczne gadki typu:
"ważniejszy jest charakter niż wygląd zewnętrzny"
Na szczęście nie mamy tu lewaków.
"ważniejszy jest charakter niż wygląd zewnętrzny"
Na szczęście nie mamy tu lewaków.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
24.09.2025, 20:16
doxyou charakter jest bardzo ważny, jednak coś nas musi do tej drugiej osoby przyciągnąć i jest to jakaś cecha fizyczna, reszta przychodzi dalej.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
24.09.2025, 20:43
kurvvisko
Dokładnie to o czym mówisz miałem na myśli i dlatego też w ten sposób sformułowałem pytanie ("w pierwszej chwili") - bo chciałem zobaczyć czy mamy tu populistów.
Dokładnie tak jak mówisz - żeby nawiązać jakąkolwiek interakcję w tym kierunku osoba ta musi jakkolwiek zwrócić czymś na siebie uwagę, cokolwiek by to nie było. Wzork to pierwszy zmysł, którego używamy w takich sytuacjach.
Niektórzy niestety zbyt bardzo chcą dopasowywać się do trwających trendów/poprawności politycznej, fajnopolaków itd.
Na szczęście nie zawiodłem się!
Pozdro.
Dokładnie to o czym mówisz miałem na myśli i dlatego też w ten sposób sformułowałem pytanie ("w pierwszej chwili") - bo chciałem zobaczyć czy mamy tu populistów.

Dokładnie tak jak mówisz - żeby nawiązać jakąkolwiek interakcję w tym kierunku osoba ta musi jakkolwiek zwrócić czymś na siebie uwagę, cokolwiek by to nie było. Wzork to pierwszy zmysł, którego używamy w takich sytuacjach.
Niektórzy niestety zbyt bardzo chcą dopasowywać się do trwających trendów/poprawności politycznej, fajnopolaków itd.
Na szczęście nie zawiodłem się!

Pozdro.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
04.11.2025, 03:51
Zapewne strój, jak on się prezentuje, co się na niego składa, dobór kolorów, styl w jaki się wpisuje etc. jest to część wyglądu najbardziej widoczna i najbardziej obszerna.
28.11.2025, 03:24
Oprócz samego wyglądu, stylówki i innych przymiotów bardziej fizycznych zwracam dużą uwagę na brzmienie głosu, dobór słownictwa, ton, barwę etc. Właściwie tego typu pierwsze wrażenie oparte na ocenie brzmienia głosu i najbardziej widocznych aspektów fizycznych jest stosowane też podczas poznawania mężczyzn.
28.11.2025, 03:46
Czy ktoś trzyma zdrowy dystans, czy jest kulturalna ta osoba i czy miła i prawdziwa, życzliwa i autentyczna.
olenuitcki..