Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Reaktywacja Wywiadów
18.01.2026, 13:04
Spowiedź ćpuna bym to nazwal, ile walone czego, jak często i czy nadal masz cale uzębienie
18.01.2026, 13:10
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
18.01.2026, 13:16
No spoko, to niech tak będzie tylko jak już napisales chyba ze to nie wypali tak czy siak
18.01.2026, 13:16
(18.01.2026, 13:04)Sniffiarz97 napisał(a): Spowiedź ćpuna bym to nazwal, ile walone czego, jak często i czy nadal masz cale uzębienie
Widziałem jakiś grubszy koleś robił spowiedź dla cpuna i opowiadał że jego rodzice dobrze żyli z księdzem Zapraszali go na obiad a on z nim Alfę walił hahaha na plebanii? Na dodatek uczył go religii
Be objective and honest.
Sniffiarz97 taki tytuł jest moim zdaniem idealny... gdyby do takiej "spowiedzi" doszło wgl. to fajny pomysł z tym "Spowiedź Ćpuna". czy tam Narkomana... brzmi bardziej grzecznie, ale to już niech ludki zadecydują.
pytanie:
1. ile w tej spowiedzi będzie prawdy, a ile wymyślonych faktów ... ale i tak bym sobie to poczytała.
2. Jestem ciekawa zestawu pytań, aby na końcu wyciągnąć jakąś puentę...
3. No i najważniejsze, kto by poleciał na 1 szCZaU ...
pytanie:
1. ile w tej spowiedzi będzie prawdy, a ile wymyślonych faktów ... ale i tak bym sobie to poczytała.
2. Jestem ciekawa zestawu pytań, aby na końcu wyciągnąć jakąś puentę...
3. No i najważniejsze, kto by poleciał na 1 szCZaU ...
18.01.2026, 13:24
jesteśmy na forum narkotykowym, więc dobrze jakby coś takiego bylo. Każdy z nas jest od czegoś uzależniony, w sumie każdy czlowiek ma uzależnienie więc wg mnie to nie wstyd. Może być spowiedź narkomana, brzmi bardziej ludzko. Ja bym zadawal pytania typu najgorszych sytuacji w życiu, od czego jesteś uzależniony, jak często bierzesz, dlaczego to robisz itp, tak trochę na luzie i trochę na poważnie
18.01.2026, 13:29
chyba najwazniejsze pytanie... na końcu to...
99. Czy planujesz rzucić substancje psychoaktywne
99. Czy planujesz rzucić substancje psychoaktywne
18.01.2026, 13:45
Ja potrafię rzucić na dluższy okres np: pol roku, 3-4 miesiące ale zawsze coś się pojawi, traktuje to jak kiedyś alkohol. Więc u mnie rzucenie na zawsze to może jak będe mial z 40 lat
18.01.2026, 16:59
Ja bym sobie chętnie poczytał czyjeś wyznania, sam bym się raczej nie zdecydował.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność