Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepszy antyvirus na telefon
17.09.2022, 14:12
Ja nie mam żadnego i od 3 lat posiadania fona żadnego syfu nie złapałem.
Mam hujałeja. 😇
Mam hujałeja. 😇
17.09.2022, 22:59
Ja korzystalwm z Kasperskiego i bylem zadowolony
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
18.09.2022, 08:41
(17.09.2022, 16:14)Pazyfea napisał(a): Najlepszy w sumie antywirus to smartphone
Najlepszy antyviurus to brak urzadzenia, zeby trzeba z takiego korzystac. Poza tym jesli chodzilo Ci, ze korzystanie z telefonu jest lepsze, to podstawowa zasada brzmi 'stare telefony, nowe numery'.
YOUR ATTORNEY
28.09.2022, 20:21
Najlepszy to "common sense".
A tak na poważnie, to żaden. Tak jak urządzenia z androidem mam ~10 lat, to tak nigdy nie miałem antywirusa i nigdy nie miałem żadnego wirusa i żyję. Te wszystkie antywiry na telefon to jeden wielki scam, sygnowany nazwami popularnych antywirusów desktopowych, a w rzeczywistości oto te gównoprogramy najwięcej co zrobią to udają, że cie przed czymś chronią, szukają na wyrost jakiejś opcji zmienionej z off na on i wyją jak popierdolone że system zagrożony + wyczyszczą ci cache i łooo ja wielka kurwa ochrona premium, cache to sobie sam moge wyjebać w eksplorerze w 15 sekund. Co wy robicie z tymi telefonami ze potrzebujecie antywirusów? wchodzicie na Chętne mamuśki w twojej okolicy?
A tak na poważnie, to żaden. Tak jak urządzenia z androidem mam ~10 lat, to tak nigdy nie miałem antywirusa i nigdy nie miałem żadnego wirusa i żyję. Te wszystkie antywiry na telefon to jeden wielki scam, sygnowany nazwami popularnych antywirusów desktopowych, a w rzeczywistości oto te gównoprogramy najwięcej co zrobią to udają, że cie przed czymś chronią, szukają na wyrost jakiejś opcji zmienionej z off na on i wyją jak popierdolone że system zagrożony + wyczyszczą ci cache i łooo ja wielka kurwa ochrona premium, cache to sobie sam moge wyjebać w eksplorerze w 15 sekund. Co wy robicie z tymi telefonami ze potrzebujecie antywirusów? wchodzicie na Chętne mamuśki w twojej okolicy?