Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Liquidy
19.08.2022, 09:02
Dawniej parę sklepów oferowało aktywne liquidy na kanna, teraz nie ma już na to najmniejszych szans.
05.09.2022, 13:34
Czym sie różni shotoqy luquid ten duzy od tych gry zwykłych luquidow?
I jake z jakiej marki sa najlepsze wzgledem cen?
(05.09.2022, 13:34)Pazyfea napisał(a): Czym sie różni shotoqy luquid ten duzy od tych gry zwykłych luquidow?
Co masz na mysli piszac gotowy duzy liqiid? Pale e peta jakies 9lat i nie zawsze bylem na bierzaco biorac spore zpasy kiedy natafialem na naprawde dobre lq losztujac wiele marek. Ale prawo w pewnym momencie sie zmieniło w taki sposob ze sprzedaz internetowa miala dla zwyklego usera byc nie do osiagniecia tylko dostepna dla firm. Celem mialo byc ograniczenie spdzedazy nieletnim wyrobow tytoniowych (lq z nikotyna) i akcesori do ich uzytku(e pety, aku, grzalki itp) a mozliwe bylo kupno gotowego lq w butli nie wiekszej niz10ml zawierajacego nikotyne w stacjonarce za okazaniem dowodu.Na poczatku to nawet dzialalo ale sklepy internetowe znalazly luke w prawie i zamiast kupna nazywalo sie to rezerwacja a w praktyce co najwyzej kurier albo pp prosili o okazanie dowodu i podpis. Z czasem nagonka ucichla i 90% sklepow internetowych mimo wzmianki prawnej na stronce normalnie wysyla kupiony towar. Nie zmienilo sie to ze gotowe lq maja dalej 10ml i sa w uj drogie za sprawa banderoli na buteleczce(polska kochana akcyza). W zamian za nie powstaly tzw premixy czyli lq smakowe z miejscem w butli do dolania "shota" czyli bazy neutralnej (lq bezsmakowy zawierajacy tylko nikotyne , glikol i gliceryne w roznym stosunku) tez nie wiekszej niz 10ml i okreslonej mocy). Premix taki posiada najczesciej 40ml i miejsce na 20ml bazy. Shoty te rowniez sa akcyzowane i maja max 24mg/ml nikotyny ale sa tez nieakcyxowane o roznych nazwach np n'power. Taki foliowy woreczek 5ml 90mg/ml.
''Kurwa jaki farazon, alfafreak""
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
09.09.2022, 14:59
Z tego co pamiętam to @"flightrcs" posiada w swojej ofercie liquidy na kanna...
09.09.2022, 15:22
(08.09.2022, 21:44)dekadan89 napisał(a): Co masz na mysli piszac gotowy duzy liqiid? Pale e peta jakies 9lat i nie zawsze bylem na bierzaco biorac spore zpasy kiedy natafialem na naprawde dobre lq losztujac wiele marek. Ale prawo w pewnym momencie sie zmieniło w taki sposob ze sprzedaz internetowa miala dla zwyklego usera byc nie do osiagniecia tylko dostepna dla firm. Celem mialo byc ograniczenie spdzedazy nieletnim wyrobow tytoniowych (lq z nikotyna) i akcesori do ich uzytku(e pety, aku, grzalki itp) a mozliwe bylo kupno gotowego lq w butli nie wiekszej niz10ml zawierajacego nikotyne w stacjonarce za okazaniem dowodu.Na poczatku to nawet dzialalo ale sklepy internetowe znalazly luke w prawie i zamiast kupna nazywalo sie to rezerwacja a w praktyce co najwyzej kurier albo pp prosili o okazanie dowodu i podpis. Z czasem nagonka ucichla i 90% sklepow internetowych mimo wzmianki prawnej na stronce normalnie wysyla kupiony towar. Nie zmienilo sie to ze gotowe lq maja dalej 10ml i sa w uj drogie za sprawa banderoli na buteleczce(polska kochana akcyza). W zamian za nie powstaly tzw premixy czyli lq smakowe z miejscem w butli do dolania "shota" czyli bazy neutralnej (lq bezsmakowy zawierajacy tylko nikotyne , glikol i gliceryne w roznym stosunku) tez nie wiekszej niz 10ml i okreslonej mocy). Premix taki posiada najczesciej 40ml i miejsce na 20ml bazy. Shoty te rowniez sa akcyzowane i maja max 24mg/ml nikotyny ale sa tez nieakcyxowane o roznych nazwach np n'power. Taki foliowy woreczek 5ml 90mg/ml.
''Kurwa jaki farazon, alfafreak""
A wiesz moze czy da sie zrobic alfy liquid?
09.09.2022, 16:58
(09.09.2022, 15:22)Pazyfea napisał(a): A wiesz moze czy da sie zrobic alfy liquid?
Wydaje mi się kolego że da się ponieważ rozpuszcza się w acetonie bo jakoś kilka miesięcy temu pisałem że robie dla zabawy maczanke na alfie i chyba nepie czy tam czymś innym , była aktywna ale nie jak w szniff lecz może dlatego że dużo alfy nie dawałem ani nepa bo to zrobiłem tylko dla badań czy jest możliwość z alfy zrobic speedway
10.09.2022, 06:56
Ja probowalem dalem do luquidu 10ml 5g alfy rozpuscila sie w 2 noce. Potem jal vapowalem vzuc bylo ze cow tqm jest ale nie dalo sie wziac takiego kosmicznego bucha by az w głowie aie zakrecilo xD
10.09.2022, 20:10
Ja mam krysztalu 3;5g na 50 ml i sciagne chmure ktora nie zabije ale pieldolnie grzmotem bo duzo mi nie trzeba. Chujowe parowniki macie
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''