Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
RC a morfologia krwi po tygodniu
05.08.2022, 19:26
Po 5 dniach absolutnej abstynencji - było to o wiele łatwiejsze niż sądziłem, nawet lepiej się żyje i pracuje - kwestia nastawienia - powtórzyłem morfologię w tym samym labie.
Efekt - limfocyty ogólne w normie, dolna granica, ale w normie. Jak na mnie to bardzo dobry wynik. Tak więc tydzień absolutnej abstynencji jest konieczny, nie ma że dwie kreski bo znajomy wpadł. Inaczej wyniki będziecie mieć zafałszowane.
Efekt - limfocyty ogólne w normie, dolna granica, ale w normie. Jak na mnie to bardzo dobry wynik. Tak więc tydzień absolutnej abstynencji jest konieczny, nie ma że dwie kreski bo znajomy wpadł. Inaczej wyniki będziecie mieć zafałszowane.
05.08.2022, 19:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.08.2022, 19:28 przez kiertnik82.)
Czyli było tak jak mówiłem, te 2-3 tygodnie najlepiej odczekać po badaniu substancji Swoją drogą to szybko Ci powróciły te wyniki do normy, dobra wiadomość
25.08.2022, 14:09
Mi po 3 dniach od cpania po wypadku samochodowym pojazalo metamfetamine i amfetamine a alfe chodz cpalem w ten sam dzien to nie pokazało na wykresie po wypadku
27.09.2022, 08:27
(25.08.2022, 14:09)Pazyfea napisał(a): Mi po 3 dniach od cpania po wypadku samochodowym pojazalo metamfetamine i amfetamine a alfe chodz cpalem w ten sam dzien to nie pokazało na wykresie po wypadku
Mi mdphp jak krew i mocz na testy poszly czy pod wpływem jestem to wyszło tylko benzo, po mdphp ani śladu a w karetce mi chyba dali benzo na uspokojenie
11.10.2022, 07:57
Odświeżając temat wybieram się na ogólne badania laboratoryjne morfologię krwi z pełnym różnicowaniem granulocytów badanie glukozy w surowicy,kreatynina, mocz
I pytanie brzmi czy zażywając ostatni raz sub na początku tamtego tygodnia do teraz nic jest szansa wykrycia? Dodam,że zażywam stałe leki przepisane od lekarza więc to wiadomo wyjdzie na pewno
Pytanie kieruję do osób, które siedzą w tym temacie i mogą mi doradzić czy w piątek na spokojnie będę mogła iść na badania bez obaw
I pytanie brzmi czy zażywając ostatni raz sub na początku tamtego tygodnia do teraz nic jest szansa wykrycia? Dodam,że zażywam stałe leki przepisane od lekarza więc to wiadomo wyjdzie na pewno
Pytanie kieruję do osób, które siedzą w tym temacie i mogą mi doradzić czy w piątek na spokojnie będę mogła iść na badania bez obaw
11.11.2022, 11:35
A to ciekawe mi po dwóch dniach od ćpania 4 dniowego nic nie wyszło w morfoligii rozszerzonej?Kwestia czego to może być?